facebook
Ordrer afgivet før kl. 12.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

USDA ORGANIC

USDA ORGANIC

USDA Organics er en betegnelse, der omfatter USA's nationale kriterier for økologisk certificering. Dets primære mission er at fremme handel, støtte økologisk landbrugsproduktion og landdistrikter, beskytte miljøet og sikre fødevaresikkerhed. Det søger også at bekæmpe sult i visse områder af USA og rundt om i verden.

Produkter med denne certificering inspiceres og certificeres af USDA Organics, som er en amerikansk national virksomhed, hvis fulde navn er US Department of Agriculture. Denne organisation vedtager standarder for økologisk landbrug, fri høst af vilde bær samt deres opbevaring og forarbejdning inden den endelige emballering. Ministeriet overvåger også forholdene for husdyr, f.eks. hvilken type foder de får, som skal være fra økologiske kilder og ikke må indeholde antibiotika eller væksthormoner. Dyrene skal også have gode levevilkår og adgang til fritgående områder.

Produkter, der er certificeret som USDA Organics, skal indeholde mindst 95% økologiske ingredienser, og overholdelsen af disse standarder overvåges regelmæssigt. USDA Organics forbyder også brugen af genetisk modificerede ingredienser, kunstgødning og pesticider samt andre kemiske produkter, der kan påvirke menneskers sundhed negativt. Der findes flere oplysninger på organisationens hjemmeside [http://www.usda.gov/wps/portal/usda/usdahome].

Kategori
Top