facebook
Ordrer afgivet før kl. 12.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

NATRUE

NATRUE

Natrue, den internationale velgørenhedsorganisation, der også er kendt som True Friends of Natural and Organic Cosmetics, giver sikkerhed for naturlige og økologiske kosmetikprodukter af høj kvalitet gennem sit logo. Det garanterer de højeste standarder, da produkter med denne certificering skal være mindst 75% naturlige.

Natrue fokuserer ikke kun på selve produkternes sammensætning, men også på deres gennemsigtighed. Det første skridt, som alle ansøgere til dette certifikat skal igennem, er indsendelse af dokumentation. Produkter med Natrue-mærket skal have en klar og forståelig INCI-sammensætning, detaljerede oplysninger om produktionsprocessen, oprindelsen af de enkelte råvarer og ingredienser samt en angivelse af procentdelen af naturlige ingredienser, som produktet indeholder. Kontrollen af disse krav udføres ikke kun på papiret, men også under produktionen.

Alle ingredienser, der anvendes i produktionsprocessen, skal være af naturlig oprindelse eller af økologisk kvalitet. Forarbejdningen af råvarerne og selve produktionsprocessen skal være miljøvenlig. Det er derfor indlysende, at produkter med Natrue-mærket ikke indeholder kunstige duftstoffer, farvestoffer, konserveringsmidler eller genetisk modificerede råmaterialer. Hverken det endelige produkt eller dets ingredienser er blevet testet på dyr. Natrue-certifikatet gives kun for en periode på to år, hvorefter det skal kontrolleres igen. Hvis ikke, fjernes certificeringen fra produktet. http://www.natrue.org/home/

Kategori
Top