facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Sonett Vaskepulver 2,4 kg

Mærke: Sonett

18,00 €
16,20 €

På lager - afsendelse i dag
Dette produkt bliver i øjeblikket set 4 brugere.

Produktbeskrivelse Sonett Vaskepulver 2,4 kg

100% nedbrydelig, fri for fosfater, enzymer, antiklumpningsmidler, fyldstoffer, optiske blegemidler, effektiv ved 40-95°C. Ikke egnet til uld, silke og mikrofiber.


Dosering:Maskinvask: Pr. 4,5 kg vasketøj


blødt vand: 50-90 ml

mellemhårdt vand: 50-90 ml 30 ml SOFTWARE

hårdt vand: 50-90 ml 60 ml SOFTWARE


Note: Virkningerne af sæbevaskemidler kan kun udvikle sig fuldt ud i blødt vand, og derfor er det NØDVENDIGT at tilsætte blødgøringsmiddel til hver vask.


Produktfunktioner

Mildt vand er en forudsætning for sæbebaseret rengøringsmiddel. Med SONETT MODULAR SYSTEMET er forudsætningen skabt for, at sæbens uovertrufne fordele kan udnyttes selv med hårdere vand. Der må ikke anvendes antiklumpningsmidler, fyldstoffer, optiske polermidler, fosfater eller enzymer.


Origin og egenskaber for de enkelte ingredienser

SONETT vaskemiddel indeholder sæbe som den vigtigste aktive ingrediens, der fremstilles af forskellige vegetabilske olier, palmeolie, rapsolie, kokosolie og olivenolie, ved kogning med lud. Olierne stammer til dels fra økologisk eller biodynamisk produktion. Som et aktivt vaskemiddel kombinerer sæbe på en unik måde alle de egenskaber, der er nødvendige for at gøre vaskeprocessen våd, opløse og absorbere snavs. Soda fremstilles ved at omdanne kalk ved hjælp af bordsalt. ORTHOCREMITAN fremstilles ved at smelte kvartssand og soda. Soda og orthosilikat styrker vaskevæsken gennem deres alkalinitet og fremmer frigørelsen af især fedtstoffer. Zeolit A og lagdelt silikat har kiselholdige sten som udgangsmateriale. Ud over deres evne til at binde kalk i vandet binder disse ingredienser også organiske stoffer, der er opløst i vaskevandet, og farvepigmenter og forhindrer dem i at sætte sig på vasketøjet. Kokosoliederivatet støtter sæben i dens fedtopløsende funktion.


Biologisk opdeling

Planteoliesæbe har den særlige egenskab i forhold til alle andre rengøringsmidler, at den umiddelbart efter brug kombineres med den kalk, der altid er indeholdt i spildevandet, og danner kalksæbe og neutraliserer sig selv i sin overfladeeffekt på vandorganismer (primær nedbrydning). Kalksæben nedbrydes derefter 100 % af mikroorganismer til kuldioxid og vand (sekundær nedbrydning). I produktionsprocessen for sukkertensid- og kokosnødderivater udvindes de vegetabilske råvarer stivelse, sukker og fedt, men delene forbliver fuldt ud bevaret i deres naturlige struktur. Det er derfor let for mikroorganismer at nedbryde disse tensider fuldstændigt. OECD anser sæbe, sukkertensiver og kokosoliederivater for at være let bionedbrydelige.


Hele emballagen er genanvendeligSONETT Organic Drugstore PrinciplesIngredienser

INCI: Natriumsæbe*, natriumcarbonat, bentonit, zeolit, natrium C12-C14 fedtalkoholsulfat (natriumlaurylsulfat), natriumsilikat, natriummetasilikat, natriumdisilikat


*certificeret økologisk dyrketProduktkode
  • DE1009


Kategori
Top