facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Sonett Avivage 1 l

Mærke: Sonett

6,40 €
5,70 €

På lager - afsendelse inden for 24 timer
Dette produkt bliver i øjeblikket set 1 bruger.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Sonett Avivage 1 l

Til alle slags stoffer. Egnet til alle vaskeprogrammer. Den behandler og blødgør forsigtigt og effektivt fibre, genopliver farver, blødgør tekstiler og letter skylning af vaskemidler. Velegnet til farvet linned, uld og silke.


Advarsel: Må ikke anvendes på kalkholdige overflader som marmor, kunststen, beton, kalksten osv. Dosering. Hvis lægehjælp er påkrævet, skal du holde produktbeholderen eller etiketten ved hånden. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bær beskyttelseshandsker/briller/skærme. I FALL AF ØJENSKADE: Skyl forsigtigt med vand i flere minutter. Fjern kontaktlinser, hvis de er påsat

og hvis de er lette at fjerne. Fortsæt med at skylle. Hvis øjenirritationen fortsætter: Søg lægehjælp/behandling. Fjern indhold/emballage i henhold til lokale bestemmelser.


Produktfunktioner

Den anvendte citronsyre er af fødevarekvalitet og har en exceptionel biologisk nedbrydelighed. Vaske- og rengøringsmidler er overvejende basiske; ved at bruge et surt blødgøringsmiddel neutraliseres vasken, hvilket gør det særligt velegnet til allergikere.Origin og egenskaber for de enkelte ingredienser

Citronsyre stammer fra biprodukter fra sukkerindustrien, f.eks. melasse. Citronsyrens særlige evne til at blødgøre vand ved lave temperaturer, til at udglatte fibre og til at genoplive farvernes lysstyrke gør den til en yderst velegnet ingrediens til blødgøring af uld, silke og andre typer stof. Alkohol fremstilles ved fermentering af plantestivelse.


Biologisk nedbrydning

Citronsyre indgår i plante-, dyre- og menneskesystemets stofskifte og er derfor let for mikroorganismer at nedbryde hurtigt og fuldstændigt til kuldioxid og vand.


Hele beholderen er genanvendeligOpbevares tørt og i en forseglet beholder. Opbevares uden for børns rækkevidde. I tilfælde af utilsigtet indtagelse skal du søge lægehjælp og fremvise denne beholder.


SONETT Organic Drugstore Principles

- Produkterne er 100 % nedbrydelige og nedbrydes fuldstændigt til almindelige naturlige ingredienser i vand inden for få timer til dage.

- Sonett nægter at bruge ingredienser, der er skadelige for miljøet og menneskers sundhed.

- De råvarer, der anvendes til produktionen, kommer fra biodynamisk eller økologisk landbrug eller frilandsopdræt

- Det vand, der anvendes i produktionen, er biodynamisk rytmiseret, og blandinger af energiske urter og essenser af ædelsten og metaller er tilsat Sonett-produkter

- Sonett er den eneste producent af øko-medicin, der har to øko-certifikater.


Tekniske data:

Densitet: (20°C) ca. 1,07 g/cm³

PH-værdi: (20°C, 5 g/l H₂O) ca. 3-4Ingredienser

INCI: Aqua, citronsyre, alkohol
Produktkode
  • GB3060


Kategori
Top