facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Sonett Vandblødgører 1 kg - reservepatron

Mærke: Sonett

7,60 €
6,80 €

På lager - afsendelse i dag
Dette produkt bliver i øjeblikket set 2 brugere.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Sonett Vandblødgører 1 kg - reservepatron

Medium er påkrævet for rengøringsmiddel. Det gør vandet blødt og skaber et optimalt miljø for sæbevirkningen - den vigtigste aktive ingrediens i Sonett-rensemidlerne. For at øge effektiviteten af rengøringsmidler i områder med hårdt vand.


Dosering: pr. 4,5 kg vasketøj

Middelhårdt vand: 30 ml blødgøringsmiddel til Sonett vaskepulver

Hårdt vand: 50 ml til Sonett vaskepulver eller 40 ml

til Sonett flydende vaskemiddel

Svært hårdt vand: 70 ml til Sonett vaskemiddel eller 60 ml til Sonett flydende vaskemiddel


Natriumkarbonat. Forårsager alvorlig øjenirritation. Hvis lægehjælp er påkrævet, skal du holde produktbeholderen eller etiketten ved hånden. Opbevares uden for børns rækkevidde. Holdes væk fra børn. I FALL AF ØJENSKADE: Skyl forsigtigt med vand i flere minutter. Fjern kontaktlinser, hvis de er påsat

og hvis de er lette at fjerne. Fortsæt med at skylle. Bortskaf indholdet/emballagen i henhold til lokale bestemmelser.


For blødgøringsmiddel såvel som vaskemiddel begrænser SONETT sig til nødvendige og acceptable ingredienser og fraskriver sig brugen af fyldstoffer, fosfater og andre blødgørere fra olieprodukter såsom NTA (nitri-lotriacetat) og EDTA (ethylendiamin-tetraeddikesyre). De enkelte komponenters oprindelse og egenskaber Zeolit A, hovedbestanddelen af blødgøringsmidlet, fremstilles af to let tilgængelige råmaterialer, silikat og natriumaluminat, som er almindelige lermineraler. Dette silikat fungerer efter princippet om ionudveksling og fanger de calcium- og magnesiumioner, der forårsager vandets hårdhed, og blødgør dermed vandet til vask med et vaskemiddel fremstillet af ren vegetabilsk sæbe. Soda, der er fremstillet af kalk og bordsalt, danner en kemisk forbindelse med kalcium i vandet og fjerner nogle af de stoffer, der forårsager hårdhed, fra vaskevandet. Citrat, et salt af citronsyre, der er fremstillet ved gæring af sukkerbiprodukter som f.eks. melasse, binder calcium allerede ved lavere temperaturer. Bionedbrydning Zeolit A er et vanduopløseligt, sandlignende mineral, der aflejres som et fast stof i spildevandsslammet uden yderligere nedbrydning. Soda, der også er mineralsk af natur, behøver ikke at blive yderligere nedbrudt. Citronsyre som organisk stof nedbrydes fuldstændigt til kuldioxid og vand inden for 2-3 dage.

Hele pakken er genanvendelig.


Fordele ved SONETTs miljøvenlige apotek:

- Produkterne er 100 % nedbrydelige og nedbrydes fuldstændigt til almindelige naturlige ingredienser i vand inden for få timer til dage.

- Sonett nægter at bruge ingredienser, der er skadelige for miljøet og menneskers sundhed.

- De råvarer, der anvendes til produktionen, kommer fra biodynamisk eller økologisk landbrug eller frilandsopdræt

- Det vand, der anvendes i produktionen, er biodynamisk rytmiseret, og blandinger af energiske urter og essenser af ædelsten og ædelmetaller er tilsat Sonett-produkter

- Sonett er den eneste producent af øko-medicin, der har to øko-certifikater.


Tekniske data:

Volumevægt: (20°C) ca. 0,6-0,7 g/cm³

PH-værdi: (20°C, 5 g/l H₂O) ca. 10-11Ingredienser

INCI: Zeolit, natriumcarbonat, natriumcitratProduktkode
  • DE1027


Kategori
Top