facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Sonett Blegemiddel og pletfjerner 900 g - udskiftningspatron

Mærke: Sonett

7,20 €
6,50 €

På lager - afsendelse i dag
Dette produkt bliver i øjeblikket set 4 brugere.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Sonett Blegemiddel og pletfjerner 900 g - udskiftningspatron

Et meget effektivt blegemiddel og samtidig venligt over for tekstiler og miljøet.


Den tredje del af SONETT-modulsystemet


Til blegning af hvidt linned, til fjernelse af pletter i hvidt og farveægte linned, til lysning af gulnet og mat linned. Klar fra 50°. Velegnet til hvid og farvet bomuld, hør, hamp og blandede stoffer. Fjerner pletter fra frugt, rødvin, te, kaffe, græs, blod osv.


Dosering:

Maskinvask: til 4,5 kg vasketøj ved 50° og derover, tilsæt 60 ml/60 g Sonett Bleach til vaskepulveret under hovedvaskecyklussen.


Sæt stærkt snavset vasketøj i blød: Opløs 30 ml blegemiddel i ca. 3 l varmt vand, og lad det snavsede vasketøj ligge i blød natten over. Vask derefter som normalt.


Diskopvask: Tilsæt 15 ml/15 g blegemiddel til opvaskemaskinens pulverdispenser under hovedvaskecyklussen. Fjerner kaffe- og tepletter på opvasken.


Hele beholderen er genanvendelig


Produktfunktioner

Blødning med blegemiddel får vasketøjet til at miste sin farve. Ved at dosere blegemidlet separat opstår blegningseffekten kun, når det er absolut nødvendigt at fjerne pletter og blegning. Dette blegemiddel med natriumpercarbonat er et miljøvenligt alternativ til at blege vasketøj i solen.


Origin og egenskaber for de enkelte ingredienser

Natriumpercarbonat er en forbindelse af hydrogenperoxid og natriumcarbonat (soda). Ved varmepåvirkning spaltes hydrogenperoxid igen fra 50 °C og nedbrydes til vand og aktiv ilt. Ved stigende temperaturer intensiveres denne reaktion, således at blegningseffekten i vaskemaskinen er optimal ved 95 °C. Den frigørende ilt er særlig effektiv på organiske pletter som f.eks. græs- og frugtpletter osv,


Biologisk nedbrydning

Natriumpercarbonat nedbrydes allerede i sig selv til mineralsk soda, vand og ilt under vask og blegning, så vaskemaskinen efterlades i en tilstand, der ikke kræver yderligere nedbrydning. Det vil sige, at blegningsprocessen også er en nedbrydningsproces.


Forsigtighed

Hold blegemiddel godt forseglet, køligt, tørt og uden for børns rækkevidde. Irriterende for øjne og hud, skadelig ved indtagelse. I tilfælde af øjenkontakt skal øjnene straks skylles med rigeligt vand og lægehjælp søges. Ved indtagelse skal du straks søge lægehjælp og vise emballagen.SONETT Organic Drugstore Principles

- Produkterne er 100% nedbrydelige og nedbrydes fuldstændigt til almindelige naturlige ingredienser i vand i løbet af timer til dage.

- Sonett nægter at bruge ingredienser, der er skadelige for miljøet og menneskers sundhed.

- De råvarer, der anvendes i produktionen, kommer fra biodynamisk eller økologisk landbrug eller fri indsamling

- Det vand, der anvendes i produktionen, er biodynamisk rytmiseret, og blandinger af energetiske urter og essenser af ædelsten og ædelmetaller tilsættes Sonett-produkterne

- Sonett er den eneste producent af øko-lægemidler, der har to øko-certifikater.


Tekniske data:

Densitet: (20°C) 0,9-1,1 g/cm³

PH-værdi: (20°C, 5g/l H₂O) ca. 10-11

Certificering:EcocertPleje:Vaskeri
Ingredienser

INCI: Natriumpercarbonat, natriumcarbonatProduktkode
  • DE1037


Kategori
Top