facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Sonett Regenererende salt til opvaskemaskine 2 kg

Mærke: Sonett

3,90 €
3,50 €

På lager - afsendelse i dag
Dette produkt bliver i øjeblikket set 5 brugere.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Sonett Regenererende salt til opvaskemaskine 2 kg

Forbedrer virkningen af opvaskemidler, hvilket reducerer kalkaflejringer.


Alle opvaskemaskiner har en fastmonteret ionbytter, der opfanger de ioner, der forårsager vandets hårdhed, dvs. calcium og magnesium, og leder det bløde vand ind i opvaskemaskinen. Dette er for at forhindre, at der dannes forkalkede rande på glas og bestik. Hvis ionbytteren er mættet med calcium- og magnesiumioner, skal regenerering genoprette dens absorptionskapacitet. Til dette formål anvendes regenereringssalt til at erstatte de ioner, der forårsager hårdhed, og dermed sikre optimale vaskeresultater.


Produktets særlige egenskaber

Regenerationssalt er rent, krystalliseret bordsalt, uden antiklumpningsmidler, syntetiske farvestoffer og andre tilsætningsstoffer.


Herkomst og egenskaber for hver enkelt ingrediens

SAL udvindes i saltminer, opløses i vand og får lov til at krystallisere som et groft korn. Dette fjerner urenhederne. Som en koncentreret opløsning i vaskemaskinens saltbeholder sikrer den udveksling af bundne calcium- og magnesiumioner mod natriumioner fra regenereringssaltet; ionbytteren kan således levere blødt vand igen.


Biologisk nedbrydning

Køkkensalt er en naturlig del af vores vand. Selv om køkkensalt er ikke-mineralsk i naturen og ikke behøver at blive yderligere nedbrudt, bidrager det - om end i forholdsvis ringe grad - til den højere saltbelastning i vores vand. Ved moderat vandhårdhed kommer der ca. 40 til 50 gram salt pr. vask i spildevandet.


Hele beholderen er genanvendeligLagres tørt og i en forseglet beholder. Opbevares uden for børns rækkevidde. I tilfælde af utilsigtet indtagelse skal du søge lægehjælp og fremvise denne beholder.


SONETT Organic Drugstore Principles

- Produkterne er 100 % nedbrydelige og nedbrydes fuldstændigt til almindelige naturlige ingredienser i vand inden for få timer til dage.

- Sonett nægter at bruge ingredienser, der er skadelige for miljøet og menneskers sundhed.

- De råvarer, der anvendes til produktionen, kommer fra biodynamisk eller økologisk landbrug eller frilandsopdræt

- Det vand, der anvendes i produktionen, er biodynamisk rytmiseret, og blandinger af energiske urter og essenser af ædelsten og metaller er tilsat Sonett-produkter

- Sonett er den eneste producent af øko-medicin, der har to øko-certifikater.Ingredienser

INCI: Natriumchlorid


Rent grovkornet stensalt (100%) uden tilsat antiklumpningsmidler eller syntetiske farvestoffer.Produktkode
  • DE4030


Kategori
Top