facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Sonett Toiletrengøringsmiddel cedertræ - citronella 750 ml

Mærke: Sonett

5,20 €
4,69 €

På lager - afsendelse i dag
Dette produkt bliver i øjeblikket set 5 brugere.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Sonett Toiletrengøringsmiddel cedertræ - citronella 750 ml

Effektiv toiletrens med duft af naturlige æteriske olier af cedertræ og citronella. Fjerner pålideligt organisk snavs og kalk.


Anvendelse:&Wnbsp;Påfør under kanten af toiletkummen og rengør. Ved kraftig tilsmudsning, lad det sidde på natten over.


Advarsel: Den indeholdte citronsyre opløser calcium. Undgå kontakt med materialer, der indeholder kalksten - marmor, alabast, beton, kunststen osv.


Produktets egenskaber: På grund af produktets gode vedhæftning til væggene på toiletskåle udnyttes dets effektivitet fuldt ud. Blandingen af æteriske olier med nåletræolie giver en effektiv desinfektion og en frisk duft.


Origin og egenskaber for de enkelte ingredienser: Citronsyre fremstilles ved fermentering af biprodukter fra industriel sukkerproduktion, såsom melasse. På grund af dets evne til at kombinere sig med calciumcarbonat for at danne kuldioxid anvendes det i toiletrensere til at opløse kalkaflejringer. Det vegetabilske fortykningsmiddel hjælper rengøringsmidlet med at holde sig godt fast på overfladen og med at virke på aflejringerne. Kokosoliederivater og sukkerbefugtningsmidler, der er afledt af kokosfedt, stivelse og sukker, tilsættes i meget små mængder for at lette frigørelsen af olieholdige jordlag. Ethanol tjener som hjælpemiddel for at sikre den rette konsistens af fortykningsmidlet.


Biologisk nedbrydning: Citronsyre er en bestanddel af plante-, dyre- og menneskeorganismer og nedbrydes derfor hurtigt og fuldstændigt til kuldioxid og vand af mikroorganismer, der findes i naturen. I processen til fremstilling af sukkerbefugtningsmiddel og kokosoliederivater udvindes de vegetabilske råvarer stivelse, sukker og fedt, men delene forbliver fuldt ud bevaret i deres naturlige struktur. Derfor er det let for mikroorganismer at nedbryde disse fugtighedsbevarende midler meget hurtigt og fuldstændigt.


Advarsel: Den indeholdte citronsyre opløser kalksten. Undgå kontakt med materialer, der indeholder kalksten - marmor, alabast, beton, kunststen osv.


Hele pakken er genanvendelig


SONETT Organic Drugstore Principles

- Produkterne er 100 % nedbrydelige og nedbrydes fuldstændigt til almindelige naturlige ingredienser i vand i løbet af timer til dage.

- Sonett nægter at bruge ingredienser, der er skadelige for miljøet og menneskers sundhed.

- De råvarer, der anvendes til produktionen, kommer fra biodynamisk eller økologisk landbrug eller frilandsopdræt

- Det vand, der anvendes i produktionen, er biodynamisk rytmiseret, og blandinger af energiske urter og essenser af ædelsten og metaller er tilsat Sonett-produkter

- Sonett er den eneste producent af øko-medicin, der har to øko-certifikater.


Tekniske data:

Densitet: (20°C) ca. 1,01 g/cm³

PH: (20°C, 5 g/l H₂O) ca. 5-6Ingredienser

INCI: Aqua, citronsyre, alkylpolyglucosid C8-10, natrium C12-14 fedtalkoholsulfat, polysaccharid, parfume (duft)*, geraniol*, citronellol*


*certificeret økologisk dyrketProduktkode
  • GB3001


Kategori
Top