facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Sonett Blegemiddel og pletfjerner 450 g

Mærke: Sonett

5,20 €
4,69 €

På lager - afsendelse i dag
Dette produkt bliver i øjeblikket set 1 bruger.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Sonett Blegemiddel og pletfjerner 450 g

Produkt designet til blegning af hvidt vasketøj

og fjernelse af pletter fra hvidt og farveægte vasketøj. Forhindrer, at hvidt linned bliver gråt. Velegnet til alle stoffer undtagen silke, uld og mikrofiber. Effektivt fra 50 °C. Ved lavere temperaturer er det nødvendigt at sætte vasketøjet i blød på forhånd. Også egnet til opvaskemaskine for at fjerne kaffepletter fra porcelæn.


Dosering. Iblødsætning: 30 g vaskemiddel pr. 3 l varmt vand. Opvaskemaskine: Tilsæt 10 g blegemiddel til opvaskemiddel.


Sikkerhed: Skadeligt ved indtagelse. Forårsager alvorlig øjenskade. Hvis der er behov for lægehjælp, skal du holde produktbeholderen eller etiketten ved hånden. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bær beskyttelseshandsker/briller/ansigtsbeskyttelse. I FALL AF ØJENSKADE: Skyl forsigtigt med vand i flere minutter. Fjern kontaktlinser, hvis de sidder på plads, og hvis de let kan fjernes. Fortsæt med at skylle. Ring straks til TOXIC INFORMATION CENTER. Bortskaf indholdet/emballagen i henhold til lokale bestemmelser.


Alle emballager er genanvendeligeOpbevares tørt og i lukket beholder. Opbevares uden for børns rækkevidde. Ved utilsigtet indtagelse skal du søge lægehjælp og fremvise denne pakke.


Produktfunktioner

Vaskeklude mister farve ved hver blegning. Ved at dosere blegemiddel separat vil blegningseffekten kun forekomme, når det er absolut nødvendigt at fjerne pletter og blegning. Dette blegemiddel med natriumpercarbonat er et miljøvenligt alternativ til at blege vasketøj i solen.


Origin og egenskaber for de enkelte ingredienser

Natriumpercarbonat er en forbindelse af hydrogenperoxid med natriumcarbonat (soda). Ved varmepåvirkning spaltes hydrogenperoxid igen fra 50 °C og nedbrydes til vand og aktiv ilt. Ved stigende temperaturer intensiveres denne reaktion, således at blegningseffekten i vaskemaskinen er optimal ved 95 °C. Den frigørende ilt er særlig effektiv på organiske pletter som f.eks. græs- og frugtpletter osv, når den oxiderer farvestofferne og dermed fjerner farven, eller når den omdanner de farvestofdannende stoffer tilbage til vandopløselige stoffer ved oxidation.


Biologisk nedbrydning

Natriumpercarbonat nedbrydes allerede under vask og blegning til mineralsk soda, vand og ilt og efterlader vaskemaskinen i en tilstand, der under ingen omstændigheder kræver yderligere nedbrydning. Det vil sige, at blegningsprocessen også er en nedbrydningsproces.


Advarsel

Bearbejd blegemiddel godt forseglet, på et køligt, tørt sted, uden for børns rækkevidde. Irriterende for øjne og hud, skadelig ved indtagelse. I tilfælde af øjenkontakt skal øjnene straks skylles med rigeligt vand og lægehjælp søges. Ved indtagelse skal du straks søge læge og vise emballagen.


SONETT Organic Drugstore Principles

- Produkterne er 100% nedbrydelige og nedbrydes fuldstændigt til almindelige naturlige ingredienser i vand inden for få timer til dage.

- Sonett nægter at bruge ingredienser, der er skadelige for miljøet og menneskers sundhed.

- De råvarer, der anvendes til produktionen, kommer fra biodynamisk eller økologisk landbrug eller frilandsopdræt

- Det vand, der anvendes i produktionen, er biodynamisk rytmiseret, og blandinger af energetiske urter og essenser af ædelsten og ædelmetaller tilsættes Sonett-produkter

- Sonett er den eneste producent af øko-medicin, der har to øko-certifikater.


Tekniske data:

Densitet: (20°C) 0,9-1,1 g/cm³

PH-værdi: (20°C, 5g/l H₂O) ca. 10-11Ingredienser

INCI: Natriumpercarbonat, natriumcarbonatProduktkode
  • NO1039


Kategori
Top