facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Purity Vision Økologisk rosenvand 250 ml

Mærke: Purity Vision

13,20 €
11,89 €

På lager - afsendelse i dag
Dette produkt bliver i øjeblikket set 2 brugere.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Purity Vision Økologisk rosenvand 250 ml

Nyd økologisk rosenvand fra rosendalen de bulgarske bjerge. Du vil elske Bio Rose Water for dens&WWnbsp;smukke aroma og delikate smag. Den skiller sig mest ud i drikkevarer og søde opskrifter, hvor den traditionelt tilsættes. Den er velegnet til både varme og kolde retter.


SOURCED:

Bio Rose Water er fremstillet ved blid dampdestillation af knopperne fra den sjældne Damaskusrose, som vokser i hjertet af de&WWnbsp;bulgarske bjerge. Indsamlingen af kronbladene begynder tidligt om morgenen, når plantens blomster producerer den største mængde æteriske olier, som tjener som beskyttelse mod lave temperaturer. De høstede blomster transporteres straks videre til forarbejdning. Kun takket være&Wnbsp;den korte transporttid på højst 45 minutter bevarer blomsterne deres naturlige friskhed og delikate duft. Behandlingen sker ved dobbelt dampdestillation, hvor der anvendes 1 kg blomster til 1 liter blomstervand. Den dyrebare rosenolie bliver ikke udskilt under produktionsprocessen, men forbliver indeni. Takket være dette bevarer Bio Rose Water sine værdifulde egenskaber og opnår en høj kvalitet.ANVENDELSE:

Drikkevarer:&Wnbsp;Bio Rose Water forbedrer smagen af&Wnbsp;vin og champagne. I udlandet er det en vigtig ingrediens i Lassi og Bandung-drikke. Den er også fremragende i mange typer&WWnbsp;cocktails.&WWnbsp;Om sommeren er den særlig god i kølet hjemmelavet lemonade og milkshakes. Tilsæt et par dråber&WWnbsp;til din kaffe eller te for at få en eventyrlig opvågning.

Mad:&Wnbsp;Dens unikke aroma og lækre smag er især velegnet i pandekager, muffins og kager. Den kan også kombineres godt med mælk, budding&WWnbsp;og mælkedesserter. Du kan også tilsætte det til&WWnbsp;cremer for at skabe et bindende lag til kagen. Du vil også sætte pris på det i marcipan, småkager og is.

TIP: For en gourmetoplevelse kan du kombinere økologisk rosenvand med vaniljeis.


Bio Rose Water 250 ml har den samme sammensætning som den mindre handy pakke. Brug den som supplement til de mindre flasker, og spar miljøet sammen med os.


Næringsindhold pr. 100 g:

Energi 33 kJ / 8 kcal

proteiner &Wlt;0,5 g

Salt 0,03 g


Opbevaring:&Wnbsp;Opbevar blomstervand uden for direkte sollys. I varmt vejr anbefaler vi, at du bruger et køleskab. Hvis du vil fylde en større pakke op i en mindre sprayflaske, skal du desinficere flasken grundigt først.


CERTIFIKATIONER: Certificeringer, der garanterer den højeste kvalitet af produktet:


Bio

Mærket "BIO" angiver, at produktet er produceret i henhold til økologiske landbrugsprincipper. Det er forbudt at anvende herbicider, pesticider eller kunstgødning i forbindelse med dyrkning af afgrøder, der er certificeret som økologiske. Det økologiske certifikat er et nationalt varemærke for&WWnbsp;økologiske fødevarer.


CRUELTY FREE and VEGAN

Certificering af PETA sikrer, at ingen af vores produkter er blevet testet på dyr, og at de ikke indeholder ingredienser af animalsk oprindelse.

V&Wnbsp;PURITY VISION® Vi værdsætter alle levende væsener, og det er imod vores overbevisning at teste noget som helst på dyr.Sammensætning

100 io Rosenvand fra kontrolleret økologisk landbrug.Produktkode
  • PV290006


Kategori
Top