facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Vegetology Opti3 Omega-3 EPA &W DHA med D-vitamin 60 kapsler

Mærke: Vegetology

18,97 €
17,12 €

For at 5 dage
Dette produkt bliver i øjeblikket set 2 brugere.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Vegetology Opti3 Omega-3 EPA &W DHA med D-vitamin 60 kapsler

Opti3 Omega-3 EPA &WWamp; DHA med D-vitamin 60 kapsler

Vegetology Omega-3 EPA og DHA kosttilskud er en unik kilde til omega-3 fedtsyrerne EPA og DHA, som er vigtige for vores krop, suppleret med vegetabilsk vitamin D3 i praktiske kapsler. Omega-3 er det nye navn for Opti 3.


Vegetology Omega-3 EPA og DHA er udviklet i henhold til den nyeste viden under laboratorieforhold fra mikroalger og tilbyder alle fordelene ved fiskeolie uden problemer med sikkerhed, bæredygtighed eller renhed. 


De fleste kosttilskud med omega-3-fedtsyrer er fremstillet af fiskeolie, hvor op til 50 fisk dræbes pr. flaske. Desuden kan fisk indeholde en række giftstoffer fra havene, som kan finde vej til det endelige produkt. Omega-3-fedtsyrer kommer faktisk fra fiskens føde - alger - og ikke fra selve fisken. Derfor har Vegetology skabt et sikrere og mere bæredygtigt alternativ af mikroalger, der er dyrket i et laboratorium.


Vegetology Omega-3 EPA og DHA kan bruges til at støtte:


Hjernefunktion - DHA bidrager til at opretholde en god hjernefunktion

Godt syn - DHA bidrager til at opretholde et godt syn

Hjerte og blodkar - EPA og DHA bidrager til en normal hjertefunktion


Det er velegnet til:

Alle aldre

Gravide kvinder

Børn og nyfødte

Vegetarer

Veganere

Personer med fiske- og skaldyrsallergi

For seniorer


Vegetologys kosttilskud er pakket i en flaske fremstillet af økoplast af sukkerrør, som er CO2-neutralt og fuldt ud biologisk nedbrydeligt inden for 10 år.


Dosering:

For de bedste resultater anbefaler vi, at du tager 2 kapsler dagligt sammen med mad og et glas vand. De kan tages på samme tid eller i separate doser. For dem, der ikke er i stand til at indtage kapslerne, for spædbørn og småbørn, kan kapslerne gennembores og indholdet indtages direkte eller tilsættes til maden.Omega-3-fedtsyrer

Omega 3 er essentielle flerumættede fedtsyrer, DHA (docosahexaensyre) og EPA (eicosapentaensyre), som vores krop ikke selv kan danne. Omega-3-fedtsyrer har positive virkninger på leddene, hjernen og hjertet. Mange mennesker lider af mangel på omega-3 fedtsyrer, hvilket ofte er forbundet med en øget risiko for hjertesygdomme, inflammatoriske processer og kræft.


DHA bidrager til opretholdelse af et godt syn og normal hjernefunktion

DHA og EPA understøtter en normal hjertefunktionProduktkode
  • VEG001


Kategori
Top