facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Purity Vision Økologisk lavendelvand 250 ml

Mærke: Purity Vision

11,60 €
10,41 €

På lager - afsendelse inden for 24 timer
Dette produkt bliver i øjeblikket set 1 bruger.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Purity Vision Økologisk lavendelvand 250 ml

Nyd det økologiske lavendelvand, der udvindes fra rosendalen Bulgariens bjerge. Fra folketraditioner er aromaen kendt for at berolige psyken og fremme en afslappet søvn. I gastronomien er den værdsat for sin&WWWnbsp;behagelige aroma. Den finder sin plads i både det varme og kolde køkken.


KILDER:

Bio lavendelvand er fremstillet ved blid dampdestillation af medicinsk lavendel, som vokser i den lyserøde dal i de bulgarske bjerge. Høsten af de små blomster begynder tidligt om morgenen, når den største mængde æteriske olier er dannet i plantens blomstring. De indsamlede blomster transporteres straks til forarbejdning, idet der anvendes 1 kg blomster pr. liter blomstervand. Kun takket være&Wnbsp;den korte transporttid, som højst tager 45 minutter, bevarer blomsterne deres friskhed og typiske duft. Forarbejdningen sker ved hjælp af&WWnbsp;dobbelt dampdestillation, hvor vand binder plantevoks og biostimulerende stoffer. Den dyrebare&Wnbsp;lavendelolie udskilles ikke under produktionen, men forbliver indeni. Som følge heraf har Bio Lavender Water ikke brug for konserveringsmidler eller alkohol og er mere effektivt, hvilket gør det til et af de lavendelvand af højeste kvalitet på markedet.


Anvendelser:

Drikkevarer:&WWWnbsp;Økologisk lavendelvand er et fremragende supplement til&WWnbsp;blandede drinks&WWnbsp;og forfriskende&WWnbsp;lemonader. Kombineret med&WWnbsp;urtete&Wnbsp;hjælper det med at berolige et distraheret sind.

TIP: For en forfriskende hjemmelavet lemonade1AB5ER4Wnbsp;rør en spiseskefuld økologisk lavendelvand, lidt honning eller sukker, saften fra en hel citron og fyld op med mousserende vand. Serveres med is i stilfulde&WWnbsp;Farmhouse Coconut Oil&Wnbsp;PURITY VISION® glas.

Snacks:&Wnbsp;Du vil elske den behagelige duft af Bio lavendelvand i&Wnbsp;cheesecake, cupcakes og crème brûlée. En interessant smag er tilsat&WWnbsp;creme og ostemasse, som du kan sprede over kagekroppen. En skefuld lavendelvand gør&WWnbsp;hjemmelavet sorbet&WWnbsp;til en kulinarisk fryd. Vi kan anbefale de sprøde&WWnbsp;kiks, som har en delikat smag takket være lavendel. Du kan finde opskriften på vores blog.


Bio Lavender Water 250 ml har den samme sammensætning som den mindre handy pakke. Brug den som supplement til de mindre flasker, og spar miljøet sammen med os.


Næringsindhold pr. 100 g:

Energi 32 kJ / 8 kcal

proteiner &Wlt;0,5 g

Salt 0,03 g


Opbevaring:&Wnbsp;Opbevar blomstervand uden for direkte sollys. I varmt vejr anbefaler vi, at du bruger et køleskab. Hvis du vil fylde en større pakke op i en mindre sprayflaske, skal du desinficere flasken grundigt først.


CERTIFIKATIONER: Certificeringer, der garanterer den højeste kvalitet af produktet:


Bio

Mærket "BIO" angiver, at produktet er produceret i henhold til økologiske landbrugsprincipper. Det er forbudt at anvende herbicider, pesticider eller kunstgødning i forbindelse med dyrkning af afgrøder, der er certificeret som økologiske. Det økologiske certifikat er et nationalt varemærke for&WWnbsp;økologiske fødevarer.


CRUELTY FREE and VEGAN

Certificering tildelt af PETA sikrer, at ingen af vores produkter er blevet testet på dyr, og at de ikke indeholder ingredienser af animalsk oprindelse.

V&Wnbsp;PURITY VISION® Vi værdsætter alle levende væsener, og det er imod vores overbevisning at teste noget som helst på dyr.Ingredienser

100 io lavendelvand fra kontrolleret økologisk landbrug.Produktkode
  • PV290065


Kategori
Top