facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Purity Vision Bio Pink foryngende creme 40 ml

Mærke: Purity Vision

16,00 €
14,40 €

På lager - afsendelse i dag
Dette produkt bliver i øjeblikket set 3 brugere.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Purity Vision Bio Pink foryngende creme 40 ml

Hermed lysner den, fugter den, beskytter den mod uønskede miljøpåvirkninger og hjælper med at bekæmpe hudens ældning og rynker. Rå økologisk Prickly Pear Oil sammen med naturligt Coenzym Q10 garanterer foryngende og kraftige løftende virkninger. Maceratet af damaskrosenknopper, vanilje og tonkabønne i Fair Trade Organic Shea Butter skaber en delikat blomsterduft, som du vil blive forelsket i med det samme.


Fair Trade Organic Shea Butter PURITY VISION® er en alsidig, meget nærende, plejende, vitamin- og mineralfyldt formel. Det er en vigtig ingrediens i skønhedsprodukter og bruges i kurbade og skønhedssaloner til de mest kræsne kunder. Den kommer fra rene områder i Østafrika og stammer fra frugten af den mindre kendte og mindre tilgængelige art af det afrikanske smørtræ (Vitellaria Nilotica). Den indeholder derfor mange flere gavnlige stoffer end de almindeligt tilgængelige shea-smørprodukter. Den smelter ved kropstemperatur, hvilket gør den let og hurtigt absorberes i huden. Du vil især sætte pris på den for dens fugtgivende og regenererende virkning.


Maceratets hemmelighed og kraft. Maceration er en form for ekstraktion, hvor urten lægges i en olie eller smør i en længere periode. Dette frigør de aktive ingredienser fra urten, herunder dens duft, i smørret.


Damaskrosenmacerat er kendt for sin foryngende virkning og giver cremen en unik blomsterduft. Vaniljemaceratet har beroligende egenskaber ud over sin unikke søde duft. Tonka repræsenterer de subtile krydrede noter i cremen.


Den dyrebare Prickly Pear Oil er udvundet af frøene fra frugten af Prickly Pear Cactus, som kun indeholder 5% olie. De 800 kg håndplukkede modne frugter giver 25 kg frø, hvoraf der kun presses 1 liter olie. Figenkaktus vokser i ørkenen i den rene natur og bevarer derfor sin oprindelige styrke og vitalitet. Figenkaktusolie anses med rette for at være det mest effektive våben mod hudens ældning og rynker. Olien har sine unikke egenskaber fra dens høje indhold af vitaliserende og regenererende stoffer som f.eks. essentielle fedtsyrer omega 6 og 9 og en stor mængde naturlig antioxidant (E-vitamin). Olien indeholder også aminosyrer, der fremmer dannelsen af kollagen og dermed fremskynder cellefornyelsen. Figenkaktusolie forbedrer hudens struktur og giver huden et strålende og ungdommeligt udseende.


Naturligt coenzym Q10 har stærke antioxidantegenskaber og er en stor hjælp i kampen mod naturlig aldring og UV-induceret aldring. Derudover hjælper den med at producere kollagen og elastin, hvilket reducerer rynker og genopretter hudens elasticitet.


Anvendelse: Fugt altid huden med en af PURITY VISION® Organic Flower Waters før påføring. De unikke foryngende virkninger af de enkelte ingredienser i cremen bliver mangedoblet. Massér cremen grundigt ind i huden og nyd dens unikke duft.


Certificeringer, der garanterer produktets højeste kvalitet:


Fair for Life

Denne certificering støtter en mere retfærdig international handel med udviklingslandene og er tildelt af den internationale institution Ecocert. FFL fremmer en mere retfærdig international handel med udviklingslandene og fokuserer på retfærdige og positive relationer mellem landmænd og producenter, mellem arbejdstagere og arbejdsgivere og mellem handlende. En del af midlerne går til en fond, der støtter landbrugersamfund og forbedrer deres levevilkår i udviklingslandene.

PURITY VISION® er det første mærke i Tjekkiet og Slovakiet nogensinde, der opnår denne certificering.


CPK bio

CPK står for tre ord - Certificeret Naturkosmetik. Certificeringen garanterer, at produktet har opfyldt strenge regler og indeholder ingredienser af mindst 85 % naturlig oprindelse. Den er også fri for syntetiske forbindelser, GMO-ingredienser, mineralolier osv. Produkterne må heller ikke være testet på dyr. "BIO" betyder, at der ud over CPK-standarderne også garanteres, at ingredienserne stammer fra økologisk landbrug (BIO) eller fritgående.

Vi hos PURITY VISION® ønsker vi, at produkter, der er mærket som sådan, skal indeholde mindst 90 % ingredienser fra økologisk landbrug.


CRUELTY FREE og VEGAN

Denne certificering er tildelt af PETA. Det sikrer, at ingen af vores produkter eller deres ingredienser er blevet testet på dyr, og at de er fri for ingredienser af animalsk oprindelse (bivoks, lanolin, karmin osv.).

I PURITY VISION® værdsætter vi alle levende væsener, og det er imod vores overbevisning at teste noget på dyr.Lysner, fugter, fugter og giver en god hudpleje.Ingredienser

>

INCI: Butyrospermum Parkii Butter*/°, Opuntia Ficus Indica Seed Oil*, Rosa Damascena Flower Extract, Tocopherol, Vanilla Planifolia Bean Extract, Dipteryx Odorata Bean Extract (tonkabønne), Ubiquinone (Q10), Helianthus Anuus Seed Oil, Coumarin (naturlig del af ekstraktet).


* Fra kontrolleret økologisk landbrug.

° Certificeret Fair for Life Fair Trade: 85,5 % af det samlede indhold.Produktkode
  • PV290151


Kategori
Top