facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Purity Vision Økologisk rosenvand 200 ml

Mærke: Purity Vision

13,20 €
11,89 €

På lager - afsendelse i dag
Dette produkt bliver i øjeblikket set 1 bruger.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Purity Vision Økologisk rosenvand 200 ml

Bio Rose Water er en 100% naturlig toner&WWnbsp;velegnet til&WWnbsp;alle hudtyper. Takket være de vitaliserende ingredienser vil tør hud elske den. Ældre hud vil især sætte pris på&WWnbsp;foryngende virkninger. Økologisk rosenvand renser naturligt&WWnbsp;huden for urenheder og talg. Den er især populær for sin&WWnbsp;berusende duft, sine regenererende&Wnbsp;egenskaber og&Wnbsp;alsidige anvendelse. Bio Rose Water kan bruges som&WWnbsp;en daglig hudpleje&WWnbsp;fugtighedsgivende toner, make-up fixer eller til lettere&WWnbsp;udglatning af hår. Den er også velegnet til pleje af&WWnbsp;acne-pronende hud.


SOURCED:

Bio Rose Water er fremstillet ved blid dampdestillation af knopperne fra den sjældne Damask Rose, som vokser i hjertet af de&Nbsp;bulgarske bjerge. Høsten af kronbladene begynder tidligt om morgenen, når plantens blomstring producerer den største mængde æteriske olier, som tjener som beskyttelse mod lave temperaturer. De indsamlede blomster transporteres straks til forarbejdning. Kun takket være&Wnbsp;den korte transporttid på højst 45 minutter bevarer blomsterne deres naturlige friskhed og delikate duft. Behandlingen sker ved dobbelt dampdestillation, hvor der anvendes 1 kg blomster til 1 liter blomstervand. Den dyrebare rosenolie udskilles ikke under produktionsprocessen, men forbliver indeni. Som følge heraf bevarer Bio Rose Water sine værdifulde egenskaber og opnår en høj kvalitet.


ANVENDELSE:

Smukt hår:&Wnbsp;Bio Rose Water er fantastisk som en behandling uden skylning. For&WWWnbsp;nemmere udtrækning af håret&WWnbsp;spray det bare ind i længderne. Håret bliver smukt velduftende og silkeagtigt. Fordi det har en stor regenererende og fugtgivende effekt, kan du sprøjte det direkte på rødderne. Ikke alene hjælper du deres&Wnbsp;naturlige vækst, men du giver også din tørre hovedbund den fugt, den har brug for.

Kropspleje:&WWnbsp;Med blot et par dråber Bio Rose Water kan du&WWnbsp;lindre solskoldet hud&Wnbsp;eller irriteret hud&Wnbsp;efter barbering. Lige så hurtigt kan du fremkalde en behagelig følelse af forfriskning.

Hudforkælelse: Fordelene ved Bio Rose Water omfatter dens gavnlige virkning på&Wnbsp;øjenområdet&Wnbsp;- lindrer træthed og forynger. Når den anvendes regelmæssigt, opstrammer den også huden synligt. Prøv den som en&Wnbsp;toning lotion. Den kan også bruges til at lægge makeup let på til sidst i makeuppen. Takket være den elegante sprayflaske vil du også sætte pris på den på dampende dage, hvor et par stænk vil give dig en berusende duft og et øjeblikkeligt hudboost. Den er også uundværlig som basis for vores&WWnbsp;ansigtsolier.

TIP:&Wnbsp;Bland rosenvand med&Wnbsp;marokkansk ler&Wnbsp;PURITY VISION® og en dråbe&Wnbsp;rå økologisk arganolie&Wnbsp;PURITY VISION® og nyd en nærende ansigtsmaske.


BEMÆRK: Selv om urter er en gave fra naturen og Bio Rose Water er 100% naturlig, kan de være irriterende for dig. Så prøv den først på underarmen. Hvis det ikke passer dig, kan du prøve lavendel- eller kamillevand.OPBEVARING:&WWnbsp;Opbevar alle blomstervand på et mørkt sted ved stuetemperatur. Større pakker kan stå på en hylde i dit badeværelsesskab. Minipakkerne vil være sikre i din yndlingshåndtaske. Om sommeren og i varmere vejr anbefaler vi, at du bruger køleskabet.


CERTIFIKATIONER:&Wnbsp;Certificeringer, der garanterer produkt af højeste kvalitet:


CRUELTY FREE og VEGAN

Certificering af PETA sikrer, at ingen af vores produkter er blevet testet på dyr, og at de ikke indeholder nogen ingredienser af animalsk oprindelse.

V&Wnbsp;PURITY VISION® Vi værdsætter alle levende væsener, og det er imod vores overbevisning at teste noget på dyr.


CPK bio

Mærket "BIO" angiver, at ingredienserne stammer fra økologisk landbrug (BIO) eller fra frilandsopdræt. CPK - Certified Natural Cosmetics garanterer, at ingredienserne i produktet er mindst 85 % af naturlig oprindelse.

PURITY VISION®1AB5ER4Wnbsp;V1AB5ER4Wnbsp;vi har flyttet grænsen endnu længere. Vores mål er, at egenproducerede produkter, der er mærket som sådan, skal indeholde mindst 95 % økologiske ingredienser.Ingredienser INCI:

100% rent rosenvand fra kontrolleret økologisk landbrug/ Rosa Damascena Flower Water, Citronellol*, Geraniol*.

*Naturlig del af rosenvand.Produktkode
  • PV290146


Kategori
Top