facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Kvitok Mangocreme til følsom og tør hud (60 ml) - ny formel

Mærke: Kvitok

10,81 €
9,73 €

På lager - afsendelse inden for 24 timer
Dette produkt bliver i øjeblikket set 2 brugere.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Kvitok Mangocreme til følsom og tør hud (60 ml) - ny formel

Pisket ansigtscreme med mangosmør bør især anbefales til ejere af følsom og tør hud. Formlen med Cupuaco-smør og abrikoskerne- og jojobaolie lindrer kløe, lindrer rødme og ubehagelig svien og stramhed i huden. Den beskytter også huden mod ydre aggressioner og styrker dens naturlige beskyttelse. Selv om det er en creme beregnet til ansigtet, kan den også bruges til resten af kroppen, især hvis den er plaget af udtørret hud. Den er også fantastisk til kolde og kolde dage som en erstatning for dagcreme. Desuden er det en beholder, og der er kun lidt, der rækker langt, så du vil nyde at forkæle den. Kosmetikmærket Kvitok blev født i den østlige del af Slovakiet i byen Humenné. Bag dens skabelse står en sympatisk ung kvinde, Martina. Hendes studier på det medicinske og derefter kemiske fakultet åbnede hendes øjne, og Martina indså, hvor mange farlige stoffer, der hver dag kommer i kontakt med vores hud og krop.

Volumen: 60 ml
Certificering: Leaping Bunny PETA (tidligere kendt som HCS)
Andelen af naturlige ingredienser: 100%
Oprindelsesland: Fremstillet i Slovakiet
Pakningsmateriale: Karton, glaskrukke, plastikdæksel
Oprindelse af duft: naturlig
Hvordan kan du genbruge: Genbrug den tomme krukke i glascontaineren, låget i plastikcontaineren og genbrug også papirkassen i den relevante container.
Ingredienser: Mangifera Indica Seed Butter (mangosmør), Theobroma Grandiflorum Seed Butter (cupuacu smør), Prunus Armeniaca Kernel Oil (abrikoskerneolie), Simmondsia Chinensis Seed Oil (jojobaolie), Tocopherol (naturligt E-vitamin).


Produktkode
  • NAV187


Kategori
Top