facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Vegetology Pregnancy Care - Vitaminer og mineraler til gravide og ammende kvinder, 60 tabletter

Mærke: Vegetology

18,14 €
16,33 €

På lager - afsendelse inden for 24 timer
Dette produkt bliver i øjeblikket set 5 brugere.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Vegetology Pregnancy Care - Vitaminer og mineraler til gravide og ammende kvinder, 60 tabletter

Pragnancy Care indeholder 400 µg folinsyre og 20 andre næringsstoffer, der er vigtige for moderens og barnets sundhed. Pragnancy Care kosttilskud er specielt udviklet til at støtte din krop og dit barns udvikling under graviditet og amning. Pragnancy Care's unikke formulering understøtter sundheden for både mor og barn under graviditet og amning.


Produktet kan bruges til:


supplerer vitaminer og mineraler under graviditet og amning

understøtter immunitet

understøtter korrekt vækst og udvikling af barnet under graviditet og amning

lindre træthed og udmattelse

øge energiniveauet og opmærksomhed

reducerer stress

understøtter vækst af kimvæv under graviditet

reducerer anæmi

understøtter de røde blodlegemers sundhed

forbedrer immunitet

forbedrer hud- og neglekvalitet og knoglesundhed

understøtter normale psykologiske funktioner

optimering af blodsukkeret

understøtter normale kognitive hjernefunktioner

understøtter korrekt funktion af nerve- og immunsystemet

understøtter korrekt homocysteinmetabolisme

beskytter celler mod oxidativ stress

forbedrer hjertets korrekte funktion


De enkelte komponenter i dette multimineral- og multivitaminprodukt er udviklet med tanke på hormonelle ændringer i kvindekroppen under graviditet og amning.


Vitamin B2 hjælper med at beskytte cellerne mod oxidativt stress.


Vitamin C hjælper med at optage jern og styrker samtidig immunsystemet.


Vitamin D3 bidrager til kalciumoptagelse og hjælper med at fremme normale tænder og knogler.


Zink bidrager til DNA-syntesen og har også en gavnlig effekt på negle, hår og hudens udseende.


Vitamin K2 hjælper med at transportere calcium derhen, hvor det hører hjemme, nemlig til knogler og tænder. Samtidig renser det blodkarrene, hvilket bidrager til normal blodkoagulation og opretholder en sund blodcirkulation. Det er især nødvendigt i tredje trimester af graviditeten for at sikre en god udvikling af barnets knogler og tænder.


Kalcium spiller en rolle i celledeling og specialisering, bidrager til knogle- og tandsundhed, korrekt funktion af fordøjelsesenzymer og normal blodkoagulation.


Magnesium er involveret i funktionen af erhvervet immunitet, som opbygges efter det første møde med en virus eller bakterie, hvilket giver et mere effektivt forsvar mod efterfølgende infektioner. Tilstrækkeligt magnesium er vigtigt for at forebygge overdreven inflammation under et immunforsvar.


Jod bidrager til en korrekt produktion af skjoldbruskkirtelhormoner og til, at skjoldbruskkirtlen fungerer korrekt.


Magnesium har en vigtig funktion, der ligner jern. Dets rolle er at sikre tilstrækkelig produktion af røde blodlegemer.


Mangan og mangel på dette stof under graviditeten kan være årsag til fødselsdefekter hos fosteret eller til nedsat vækst hos barnet i livmoderen.


Selen kan hjælpe med at beskytte den gravide kvindes krop mod forgiftning med tungmetaller. Mangel på krom kan resultere i fosterskader, f.eks. hjertesygdomme.


Krom er godt for gravide kvinder, fordi embryoner har brug for det til deres vækst.


Molybdæn fremmer stofskiftet af proteiner, sukker og fedtstoffer.


Vitamin B1 (thiamin) er vigtigt i perioder med øget anstrengelse og stress og bør suppleres regelmæssigt, da det ikke lagres i kroppen. Drikning af store mængder kaffe og te reducerer også dens lagre. Dette vitamin kan f.eks. findes i nødder eller fuldkorn. Thiamin spiller en vigtig rolle i nedbrydningen af sukker og stivelse og er involveret i kroppens energistofskifte. Det støtter hjertet, nervesystemet og mentale aktiviteter.


Vitamin B2 (riboflavin) hjælper med at beskytte cellerne mod oxidativt stress og opretholde sunde røde blodlegemer. Det er vigtigt for sundheden for øjnene, huden, hjertet og slimhinderne. Dette vitamin skal suppleres regelmæssigt af veganere og vegetarer, da det kun findes i animalske fødevarer.


Vitamin B3 (niacin) bidrager til nervesystemets normale funktion og til en korrekt mental funktion. Øget indtag anbefales ved infektioner, feber, graviditet, amning, alderdom og øget fysisk og mental anstrengelse. Niacin findes i bladgrøntsager og bælgfrugter.


Vitamin B5 (pantothensyre) bidrager til en normal funktion af nervesystemet og en korrekt mental funktion, normal energiomsætning og hjælper med at reducere træthed og udmattelse. Vitamin B5 findes i bælgfrugter og fuldkornsbrød.


Vitamin B6 (pyridoxin) bidrager til en normal funktion af immunsystemet, regulering af hormonel aktivitet og aminosyremetabolisme. Det er især nødvendigt at øge indtaget hos atleter, der indtager store mængder protein, hos kvinder, der tager hormonelle præventionsmidler, og hos personer, der lider af cøliaki. Det reducerer træthed, udmattelse. Det findes i grøntsager (gulerødder, spinat, kål), nødder, bælgfrugter eller kornprodukter. Ved madlavning reduceres mængden dog kraftigt.


Vitamin B7 (biotin) bidrager til vedligeholdelse af normalt hår og normal hud. Det er involveret i stofskiftet og bør indtages sammen med andre B-vitaminer for bedre optagelse.


Folinsyre bidrager til immunsystemets normale funktion og er et velegnet kosttilskud under graviditet og graviditetsplanlægning. Folinsyre er en bærer for det jernholdige protein i hæmoglobin og er også afgørende for dannelsen af røde blodlegemer og celledeling. Mitose og cellereproduktion er også afhængig af folinsyre til syntesen af RNA og DNA - kilden til celleliv. Derfor anbefales et dagligt indtag på mindst 400 µg folinsyre til gravide kvinder. Folinsyre er ligesom andre B-vitaminer vandopløseligt og findes i bladgrøntsager (spinat, broccoli og rosenkål), bælgfrugter, nødder og kornprodukter.


Vitamin B12 (cyanocobalamin) er en syntetisk form af B12-vitamin, som ikke findes i naturen. Når cyanokobalamin kommer ind i kroppen, omdannes det til methylkobalamin eller adenosylkobalamin, som er de to aktive former for B12-vitamin i mennesker. Det er denne form, der ofte anvendes i kosttilskud, fordi den anses for at være mere stabil og omkostningseffektiv end andre former for B12-vitamin. Det er involveret i stofskiftet i alle celler i menneskekroppen og påvirker især DNA-syntese, fedtsyre- og aminosyremetabolisme. B12-vitamin hjælper kroppen med at mindske træthed og øge koncentrationen og bidrager til et normalt homocysteinmetabolisme. Veganere og vegetarer skal regelmæssigt supplere deres krop med dette vitamin, da det kun findes i animalske fødevarer.


Jern er et vigtigt sporstof under graviditet og amning, hvor det er nødvendigt at øge indtaget. Det spiller en uundværlig rolle i dannelsen af røde blodlegemer og hæmoglobin, i celledelingsprocessen, bidrager til transporten af ilt i kroppen og reducerer træthed.


Dosering 

1 tablet dagligt sammen med mad eller umiddelbart efter et måltid med et fuldt glas vand. (Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis)


Forsigtighed 

Opbevares køligt og tørt sted. Ikke til brug for børn. Opbevares uden for børns rækkevidde. Er ikke beregnet som erstatning for en varieret kost.Sammensætning&Wnbsp;

Calciumcarbonat, maltodextrin, magnesiumoxid, mikrokrystallinsk cellulose, ascorbinsyre, zinkcitrat, overfladebehandlingslag (hydroxypropylmethylcellulose, vegetabilsk glycerol), jernaminosyrechelat, D-alfa-tocopherol, majsstivelse, antiklumpningsmidler (magnesiumstearat, siliciumdioxid), nikotinamid, vitamin K2, vitamin D3-forbindelse (majsstivelse, mellemkædede triglycerider, gummi arabicum, natriumascorbat, D-alpha-tocopherol, cholecalciferol), calciumpantothenat, mangansulfat, kobbersulfat, riboflavin, pyrodoxinhydrochlorid, thiaminmononitrat, folat, kaliumjodid, chromitchlorid, selenomethionin, natriummolybdenat, biotin, cyanocobalamin.Produktkode
  • VEG008


Kategori
Top