facebook
Ordrer afgivet før kl. 12.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Vegetology Joint-Vie - Avanceret præparat til knogler og led 60 tabletter

Mærke: Vegetology

14,91 €
13,42 €

På lager - afsendelse i dag
Dette produkt bliver i øjeblikket set 4 brugere.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Vegetology Joint-Vie - Avanceret præparat til knogler og led 60 tabletter

Vegetology Bone Care - Vitaminer til led og knogler, indeholder et unikt 100% vegansk alternativ til chondroitin - Phytodroitin™ - samt vegansk glucosamin fra AspergillusNiger-svamp, som er suppleret med vigtige vitaminer og mineraler som C-vitamin, D3, K2, magnesium og calcium. Denne kombination giver de samme miljøvenlige knogle- og ledforstærkende egenskaber i forbindelse med fiskeri som andre ikke-veganske alternativer. Fri for animalske ingredienser, glutenfri, sukkerfri og ikke-GMO. Bone Care er det nye navn for Joint-Vie.


Det kan bruges til at understøtte følgende:


normal optagelse og udnyttelse af calcium og fosfor

optimal kollagenproduktion, der er vigtig for korrekt knogle-, brusk- og tandfunktion

normal led-, brusk-, knogle-, tand- og muskelfunktion

normal energistofskifte

Velegnet til:


mennesker med en aktiv livsstil

mennesker, der er ældre

mennesker, der har knogle-, led- eller muskelproblemer


Næringstilskud af mærket Vegetology er pakket i en flaske af økoplast af sukkerrør, som er CO2-neutral og fuldt ud biologisk nedbrydelig inden for 10 år.


Vitaminer og mineraler

Vitamin C bidrager til normal kollagendannelse for normal knogle- og bruskfunktion.&Wnbsp;

Vitamin D3 hjælper med at opretholde sunde knogler og øger calciumoptagelsen.

Vitamin K2 er nødvendigt for korrekt knogledannelse og blodkoagulation. K2-vitamin fremmer aflejringen af calcium på de nødvendige steder (forhindrer uønsket calciumaflejring i blodkarrene).

Calcium er vigtigt for at bevare sunde knogler og er vigtigt for mænd og kvinder over 50 år, under og efter overgangsalderen.

Magnesium bidrager til elektrolytbalancen, normal muskelfunktion og hjælper også med at opretholde sunde knogler.

Phytodroitin™

Phytodroitin™ er et plantebaseret alternativ til chondroitin. Chondroitin er en strukturel bestanddel af brusk og giver modstandsdygtighed over for tryk. Phytodroitin™ er et kompleks bestående af et polysaccharid (af fermentativ oprindelse), der indeholder glucuronsyre og N-acetylglucosamin, sammen med et ekstrakt af mucopolysaccharidrige alger. Resultatet er 100 lternativ til chondroitin uden animalske ingredienser, som kun fremstilles af en del af algerne og gennem en fermenteringsproces.


Vegansk glucosamin

Glucosaminet i Vegetology Bone Care - Vitaminer til led og knogler stammer fra svampen Aspergillus Niger og er derfor 100% vegansk. Glucosamin er kroppens naturlige stof, der hjælper med at bevare bruskens sundhed, hjælper med at beskytte ledvævet og forhindrer dermed brusknedbrydning. Den unikke kombination af 100 % vegansk glucosamin med Phytodroitin™ er afgørende for dine led og knogler.


Fra Statens Fødevare- og Landbrugsinspektorats hjemmeside finder du i bilagene nedenfor listen over sundhedsanprisninger, der kan anvendes på fødevarer i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets (EF) nr. 1924/2006).


Dosering 

For at opnå de bedste resultater anbefaler vi 2 tabletter dagligt sammen med mad og rigeligt med vand. Hver tablet har en opdelingsrille for at gøre det nemt at bruge.Ingredienser&WWnbsp;

Glucosamin HCl, calciumcarbonat, magnesiumcitrat, maltodextrin, mikrokrystallinsk cellulose, phytodroitin™ (glycosaminoglycan polysaccharider, algeekstrakter), vitamin C (ascorbinsyre, hydroxypropylmethylcellulose), vitamin K2, antiklumpningsmidler (magnesiumoxid S, magnesiumdioxid). Majsstivelse, mellemkædede triglycerider, arabisk gummi, natriumascorbat, D-alpha-tokoferol, cholecalciferol), overfladebehandling (glycerin, carnaubavoks).Produktkode
  • VEG006


Kategori
Top