facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Vegetology MultiVit - Multivitaminer og mineraler til veganere, 60 tabletter

Mærke: Vegetology

10,83 €
9,72 €

På lager - afsendelse inden for 24 timer
Dette produkt bliver i øjeblikket set 3 brugere.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Vegetology MultiVit - Multivitaminer og mineraler til veganere, 60 tabletter

Vegetology MultiVit - Multivitaminer og mineraler til veganere indeholder en unik kombination af 26 vitaminer og mineraler, som er beriget med et naturligt antioxidant "superfoods"-kompleks af strålende planter. Vitaminer og mineraler skal være i den rigtige form, for at vores krop kan optage dem effektivt. MultiVit's unikke formel er omhyggeligt formuleret og optimeret med aminosyrechelater og avancerede mineralformer for at sikre den bedste absorption og biologiske aktivitet af vitaminer og mineraler. MultiVit er det nye navn for VegVit.


MultiVit er velegnet til:

veganere og vegetarer

diabetikere og vegetarer

børn fra 11 år og ældre


Vegetologys kosttilskud er pakket i en flaske af økoplast af sukkerrør, som er CO2-neutral og fuldt ud biologisk nedbrydelig inden for 10 år.


Vitamin A og betacaroten (provitamin A) - bidrager til et korrekt jernstofskifte, sunde slimhinder, sund hud, godt syn og støtter immuniteten. A-vitamin spiller en rolle i celledelingsprocessen.


Vitaminer fra B-gruppen - er vigtige for, at stofskiftet og nervesystemet fungerer korrekt, og har en positiv effekt på hud, slimhinder og synet. De bidrager til, at psyken og immunsystemet fungerer korrekt.


Vitamin C hjælper med at optage jern, styrker immunsystemet og beskytter cellerne mod oxidativt stress.


Vitamin K2 - hjælper med at transportere calcium til knogler og tænder. Det renser også blodkarrene og bidrager dermed til normal blodkoagulation og opretholdelse af et sundt blodomløb.


Coenzym Q10 - forekommer naturligt i menneskekroppen og er afgørende for mange processer i vores krop. Især spiller det en rolle i dannelsen af celleenergi i mitokondrierne, som kroppen kan bruge. Coenzym Q10 beskytter også væv mod skader og støtter immuniteten.


Calcium og magnesium - er vigtige mineraler for vores knogler, muskler og for alle de processer, der foregår i vores krop.&Wnbsp;


Jern - bidrager til dannelsen af røde blodlegemer og hæmoglobin. Det er nødvendigt for et korrekt stofskifte og energiproduktion, reducerer træthed og udmattelse og understøtter immunsystemets funktion.


Jod - understøtter normal kognitiv funktion, energistofskifte og nervesystemets funktion. Det spiller en vigtig rolle i produktionen af skjoldbruskkirtelhormoner og bidrager til dens normale funktion.


Vitamin D, selen - bidrager til at styrke immunforsvaret. D-vitamin fremmer sunde knogler, tænder og muskler og støtter optagelsen og udnyttelsen af calcium i kroppen. Selen understøtter normal skjoldbruskkirtelfunktion og sæddannelse.


Lutein - er en specifik antioxidant, der er nødvendig for at bevare et godt syn.


Rutin - en plantebioflavonoid, der har en positiv indvirkning på blodkar og blodkar. Det har en antioxidantvirkning.


Superfødevarer - er fødevarer, der er rige på næringsstoffer, som er særligt gavnlige for sundhed og velvære. Superfoods er en kilde til store mængder af vitaminer, mineraler, antioxidanter og fibre. Du finder også resveratrol fra drueekstrakt i Superfoods MultiVit-blandingen, som har vist sig at have stærke antioxidante egenskaber.


Dosering 

For de bedste resultater anbefaler vi, at du tager 1 tablet dagligt sammen med mad og rigeligt med vand.

Advarsel&Wnbsp;

Du må ikke overskride den anbefalede daglige dosis. Opbevares køligt og tørt i den originale emballage uden for små børns rækkevidde. Må ikke anvendes af børn under 11 år, gravide eller ammende kvinder, medmindre andet er anvist af en læge. Hvis du tager receptpligtig medicin eller har medicinske lidelser, skal du altid rådføre dig med din læge eller apoteker, før du tager vitaminer eller kosttilskud. Kosttilskud bør ikke anvendes som erstatning for en varieret og afbalanceret kost og en sund livsstil. Hvis du oplever en bivirkning, skal du stoppe med at tage kosttilskuddet og søge lægehjælp. Genbrug venligst emballagen efter brug.


Ingredienser&Wnbsp;

Calciumcarbonat, magnesiumcitrat, mikrokrystallinsk cellulose, ascorbinsyre, superfoods blend (gojibær ekstrakt, blåbær ekstrakt, grøn te ekstrakt, græskar frø ekstrakt, resveratrol (drue ekstrakt),), cholinbitartrat, jernaminosyrechelater, D-alpha-tokoferol, nikotinamid, antiklumpningsmidler (magnesiumstearat, silica), rutin, inositol, calcium-D-pantothenat, pyridoxinhydrochlorid, thiaminhydrochlorid. vesiculosus), riboflavin, zinkcitrat, L-selenomethionin, blandet carotenoidkompleks, A-vitamin (maltodextrin, majsstivelse, A-vitamin), mangansulfat, coenzym Q10, luteinpulver, langkædet kobbersulfat, gummi arabicum, natriumascorbat, cholecalciferol), betacaroten, vitamin K2 MK-7, folat, chrom picolinat, natriummolybdat, biotin, vitamin B12 (cyanocobalamin), tabletovertræk (hydroxypropyl ylcellulose, glycerol).&Wnbsp;

Produktkode
  • VEG0011


Kategori
Top