facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Sonett Vaske gel til hvidt og farvet linned 10 l

Mærke: Sonett

53,91 €
48,90 €

På lager - afsendelse i dag
Dette produkt bliver i øjeblikket set 1 bruger.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Sonett Vaske gel til hvidt og farvet linned 10 l

Vaskemiddel til vask af farvet og hvidt bomuld, hør, hamp og blandede stoffer ved temperaturer på 30-95 °C.


Dosering: pr. 4,5 kg vasketøj. Blødt vand: 50-75 ml; middelhårdt vand: 60-100 ml; hårdt vand: 60-100 ml 50 ml SOFTENER

Til håndvask: 40 ml pr. 5 l vand.
OBS: Virkningerne af sæbevaskemidler kan kun udvikle sig fuldt ud i blødt vand, og derfor er det NØDVENDIGT at tilsætte blødgøringsmiddel til hver vask. 60 ml SONETT blegemiddel kan tilsættes til genstridige pletter ved temperaturer fra 50 °C.


Produktets egenskaber

Særlig energibesparende metode til forsæbning, brug af olier og æteriske olier fra økologisk landbrug og for et flydende vaskemiddel et helt igennem gunstigt forhold mellem pris og vaskeevne er de fremragende egenskaber ved dette produkt.


Herkomst og egenskaber for hver enkelt ingrediens

Sæbe, sukkerbefugtningsmiddel og kokosoliederivater styrker og supplerer hinanden i dette flydende vaskemiddel. Ved fremstillingen af SOAP forsæbes økologisk rapsolie ved hjælp af kaliumkaustik i en særlig proces uden tilførsel af ekstern varme. Som et aktivt vaskemiddel kombinerer SOAP på en unik måde alle de egenskaber, der er nødvendige for at vaske processen for at gøre snavset vådt, opløse det og transportere det væk. I denne effekt forstærkes sæben med sukkerbefugtningsmiddel og kokosoliederivater, som er fremstillet af rene vegetabilske råvarer af sukker, stivelse og kokosfedt ved kemiske omdannelser ved hjælp af syrer. Samtidig eliminerer denne kombination ulempen ved sæbe, nemlig dannelsen af kalksæbe, som kan sætte sig på vasketøjet, hvis doseringen af blødgøringsmiddel er unøjagtig. Alkohol, som fremstilles ved fermentering af vegetabilsk stivelse, holder vaskemidlet flydende og giver mulighed for en høj koncentration af aktivt rengøringsmiddel. Bionedbrydning Vegetabilsk oliesæbe har den særlige egenskab i forhold til alle andre rengøringsmidler, at den umiddelbart efter brug kombineres med den kalk, der altid er til stede i spildevandet, og danner kalksæbe og neutraliserer dermed sin overfladeeffekt på vandorganismer (primær nedbrydning). Kalksæben nedbrydes derefter 100 % af mikroorganismer til kuldioxid og vand (sekundær nedbrydning). I produktionsprocessen for sukkerbefugtningsmidler og kokosoliederivater udvindes de vegetabilske råvarer stivelse, sukker og fedt, men delene forbliver fuldt ud bevaret i deres naturlige struktur. Det er derfor let for mikroorganismer at nedbryde disse tensider fuldstændigt. Sæbe, sukkeropløsningsmidler og kokosoliederivater anses af OECD for at være let bionedbrydelige.


Forsigtig: Ved temperaturer under 10 °C ændrer produktet sig og bliver noget tykkere og grumset, som forsvinder igen, når det er varmt eller efter en let omrystning.


Hele emballagen er genanvendelig


SONETT Organic Drugstore Principles

- Produkterne er 100 % nedbrydelige og nedbrydes fuldstændigt til almindelige naturlige ingredienser i vand i løbet af timer til dage.

- Sonett nægter at bruge ingredienser, der er skadelige for miljøet og menneskers sundhed.

- De råvarer, der anvendes til produktionen, kommer fra biodynamisk eller økologisk landbrug eller frilandsopdræt

- Det vand, der anvendes i produktionen, er biodynamisk rytmiseret, og blandinger af energiske urter og essenser af ædelsten og metaller er tilsat Sonett-produkter

- Sonett er den eneste producent af øko-medicin, der har to øko-certifikater.


Tekniske data:

Densitet: (20°C) ca. 1,02 g/cm³

PH: (20°C, 5 g/l H₂O) ca. 8,5-9,5INCI: Aqua, kaliumsæbe*, alkylpolyglucosid C8-C16 (kokosglucosid, laurylglucosid), natrium C8-C14 fedtalkoholsulfat (natriumoktylsulfat, natriumlaurylsulfat), alkohol, sulfateret ricinusolie, natrium/kaliumcitrat, parfume*, linalool*, dipterocarpus turbinatus balsamekstrakt


*certificeret økologisk dyrketProduktkode
  • DE5011


Kategori
Top