facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Sonett Flydende håndsæbe - lavendel 1 l

Mærke: Sonett

14,00 €
12,60 €

På lager - afsendelse i dag
Dette produkt bliver i øjeblikket set 1 bruger.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Sonett Flydende håndsæbe - lavendel 1 l

Væskesæbe til silkebløde hænder, der er skånsom mod huden og miljøet. Den er formuleret med plejende kokos- og olivenolie og irriterer ikke huden. Med økologisk æterisk lavendelolie for en frisk duft. Kun til ekstern brug. Opbevares uden for børns rækkevidde. I tilfælde af utilsigtet indtagelse skal du søge læge og fremvise emballagen.


Biologisk nedbrydning

Sæben mister sine overfladespændingsreducerende egenskaber (primær nedbrydning) umiddelbart efter brug ved en umiddelbar reaktion med den kalk, der altid findes i spildevand. Kalciumsæben nedbrydes derefter 100 % til kuldioxid og vand (sekundær nedbrydning). Sukkerfugemidler og kokosoliederivater fremstilles ved kemisk omdannelse ved hjælp af syrer af råvarer af rent vegetabilsk oprindelse og bevarer deres naturlige struktur fuldstændigt. Det er derfor let for mikroorganismer at nedbryde dem fuldstændigt. Ethanolet vender tilbage til sin naturlige cyklus i løbet af få timer.


Hele pakken er genanvendelig


Lagres tørt og i en forseglet beholder. Opbevares uden for børns rækkevidde. I tilfælde af utilsigtet indtagelse skal du søge lægehjælp og fremvise denne beholder.


SONETT Organic Drugstore Principles

- Produkterne er 100 % nedbrydelige og nedbrydes fuldstændigt til almindelige naturlige ingredienser i vand inden for få timer til dage.

- Sonett nægter at bruge ingredienser, der er skadelige for miljøet og menneskers sundhed.

- De råvarer, der anvendes til produktionen, kommer fra biodynamisk eller økologisk landbrug eller frilandsopdræt

- Det vand, der anvendes i produktionen, er biodynamisk rytmiseret, og blandinger af energiske urter og essenser af ædelsten og metaller er tilsat Sonett-produkter

- Sonett er den eneste producent af øko-medicin, der har to øko-certifikater.


Tekniske data:

Densitet: (20°C) ca. 1,02 g/cm³

PH-værdi: ufortyndet ca. 8,5-9Ingredienser

INCI: Aqua, kaliumolivat*, kaliumcocoat*, alkylpolyglucosid C8-C16 (kokosglucosid, laurylglucosid), alkohol denat., glycerin*, natrium/kalium citrat, parfume*: Lavandula hybrida olie* (indeholder citral*), dipterocarpus turbinatus balsamekstrakt, balsamiske tilsætningsstoffer* (laurus nobilis bladekstrakt, boswellia serrata gummi, guld, commiphora myrrha, oleo europaea olie, viscum album, rosa damascena)


*certificeret økologisk dyrketProduktkode
  • GB3028


Kategori
Top