facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Sonett Flydende sæbe til pletter 300 ml

Mærke: Sonett

5,60 €
5,00 €

På lager - afsendelse i dag
Dette produkt bliver i øjeblikket set 1 bruger.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Sonett Flydende sæbe til pletter 300 ml

Det virker ved temperaturer fra 30°C til 60°C


Høj effektiv mod pletter fra frugt, blod, blæk, kuglepenne, græs, fedt osv.


Dosering. Påføres direkte på pletter.Opbevares tørt og i en forseglet beholder. Opbevares uden for børns rækkevidde. Ved utilsigtet indtagelse skal du søge lægehjælp og fremvise denne beholder.


Produktfunktioner

Maximalt effektiv, omkostningseffektiv og utrolig hårdfør pletfjerner.


Herkomst og egenskaber for hver enkelt ingrediens

Sæbe som et aktivt vaskemiddel fremstilles ved at koge fedtstoffer med lud. Hver fedtbasis har lidt forskellige vaskeegenskaber på grund af sin forskellige oprindelse. Sæbe fremstillet af raps- og olivenolie med et sukkerstof og kokosoliederivater opløser snavs og fremmer oksekødsgallens evne til at fjerne pletter. Sukkermidlerne og kokosoliederivaterne fremstilles ved kemisk omdannelse ved hjælp af syrer af råvarer af rent vegetabilsk oprindelse - sukker, stivelse og kokosolie. Appelsinskalolie forstærker yderligere hele produktets fedtopløsende effekt.


Biologisk nedbrydning

Sæben mister sine overfladespændingsreducerende egenskaber (primær nedbrydning) umiddelbart efter brug ved en umiddelbar reaktion med den kalk, der altid er indeholdt i spildevandet, og angriber således ikke længere levende organismer. Kalciumsæben nedbrydes derefter 100 % til kuldioxid og vand (sekundær nedbrydning). Sukkermidlerne og kokosoliederivaterne fremstilles ved kemisk omdannelse ved hjælp af syrer af råvarer af rent vegetabilsk oprindelse og bevarer fuldstændig deres naturlige struktur. Det er derfor let for mikroorganismer at nedbryde dem fuldstændigt. Som et rent naturprodukt nedbrydes kvæggalde fuldstændigt og returneres til det naturlige kredsløb i løbet af kort tid.


Hele emballagen er genanvendelig


SONETT Organic Drugstore Principles

- Produkterne er 100 % nedbrydelige og nedbrydes fuldstændigt til almindelige naturlige ingredienser i vand i løbet af timer til dage.

- Sonett nægter at bruge ingredienser, der er skadelige for miljøet og menneskers sundhed.

- De råvarer, der anvendes til produktionen, kommer fra biodynamisk eller økologisk landbrug eller frilandsopdræt

- Det vand, der anvendes i produktionen, er biodynamisk rytmiseret, og blandinger af energetiske urter og essenser af ædelsten og metaller er tilsat Sonett-produkter

- Sonett er den eneste producent af øko-medicin, der har to øko-certifikater.


Tekniske data:

Densitet: (20°C) ca. 1,01 g/cm³

PH: (20°C, 5 g/l H₂O) ca. 8-9Ingredienser

INCI: Aqua, kaliumsæbe*, alkylpolyglucosid C8-14, alkohol, fel tauri siccum, kaliumcitrat, parfume* (duft), limonene, linalool*, geraniol*


*certificeret økologisk dyrketProduktkode
  • GB2030


Kategori
Top