facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Sonett Flydende opvaskemiddel - citron 1 l

Mærke: Sonett

5,51 €
5,00 €

På lager - afsendelse inden for 24 timer
Dette produkt bliver i øjeblikket set 3 brugere.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Sonett Flydende opvaskemiddel - citron 1 l

Effektivt opvaskemiddel til håndopvask. Fjerner nemt fedt og indtørrede madrester, samtidig med at den er skånsom mod huden på hænderne. Den behagelige æteriske olie fra BIO citrongræs vil gøre opvask til en favoritaktivitet.


Dosering.


Opbevares tørt og i en forseglet beholder. Opbevares uden for børns rækkevidde. I tilfælde af utilsigtet indtagelse skal du søge lægehjælp og fremvise denne beholder.


Origin og egenskaber for hver ingrediens

Sukker, stivelse og kokosfedt er råvarerne til de anvendte sukkertensiider. Sammen med derivater fremstillet af kokosfedt og svovloxider udgør de en kombination af komplementære og forstærkende aktive rensemidler med fremragende fedtopløsende evne og meget høj hudtolerance.


Biologisk nedbrydning


I processen til fremstilling af sukkertensider og kokosoliederivater udvindes stivelses-, sukker- og fedtdelene fra de vegetabilske råvarer, men forbliver fuldt ud bevaret i deres naturlige struktur. Det er derfor let for mikroorganismer at nedbryde disse tensider hurtigt og fuldstændigt. Ifølge OECD er både sukkertensiver og kokosoliederivater let bionedbrydelige.


Hele emballagen er genanvendelig


SONETT Organic Drugstore Principles

- Produkterne er 100 % nedbrydelige og nedbrydes fuldstændigt til almindelige naturlige ingredienser i vand i løbet af timer til dage.

- Sonett nægter at bruge ingredienser, der er skadelige for miljøet og menneskers sundhed.

- De råvarer, der anvendes til produktionen, kommer fra biodynamisk eller økologisk landbrug eller frilandsopdræt

- Det vand, der anvendes i produktionen, er biodynamisk rytmiseret, og blandinger af energiske urter og essenser af ædelsten og metaller er tilsat Sonett-produkter

- Sonett er den eneste producent af øko-medicin, der har to øko-certifikater.


Tekniske data:

Densitet: (20°C) ca. 1,04 g/cm³

PH: (20°C, 5 g/l H₂O) ca. 7,5-8,5Ingredienser

INCI: Aqua, alkylpolyglucosid C10-C16 (laurylglucosid), natrium C8-C14 fedtalkoholsulfat (natriumoktylsulfat, natriumlaurylsulfat), alkohol, natriumklorid, natriumcitrat, parfume*, citral*


*certificeret økologisk dyrketProduktkode
  • GB3070


Kategori
Top