facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Sonett Pulver til opvaskemaskine 3 kg

Mærke: Sonett

20,80 €
18,80 €

På lager - afsendelse i dag
Dette produkt bliver i øjeblikket set 3 brugere.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Sonett Pulver til opvaskemaskine 3 kg

Effektivt opvaskemiddel til opvaskemaskiner. Fjerner effektivt fedtpletter og indtørrede madrester. Ikke egnet til sølv, blykrystal og håndmalet porcelæn.


Dosering:&Wnbsp;15 - 30 ml pr. vaskecyklus. Hæld produktet i den relevante beholder. Følg opvaskemaskineproducentens anvisninger.

Den vandhårdhed, som opvaskemaskinen skal have, skal indstilles til 8° dH (tyske grader) over den lokale vandhårdhed. Hvis du f.eks. har en vandhårdhed på 16° dH (2,86 mmol/L), skal du indstille enheden til 24° dH (4,29 mmol/L).


Advarsel: Hvis du har en indbygget elektronisk vandafblødgøringsmaskine, anbefales det ikke at bruge Sonett Eco-venlige rengøringsmidler.


Produktets særlige egenskaber

Vi bruger ikke aggressive klorblegemidler, fosfater, syntetiske sølvkonserveringsmidler, enzymer osv. med dette produkt. Alligevel håndterer dette rengøringsmiddel kraftig tilsmudsning fremragende.


Origin og egenskaber for hver ingrediens

Silikater fremstilles ved at smelte sand med soda, og på grund af deres alkalinitet er de i stand til at omdanne opvaskefedt og gøre det vandopløseligt. Disse silikater suger og løsner de fastsiddende madrester op og løsner dem. Soda, der er fremstillet af bordsalt og kalk, opløser fedtet i fine dråber og fremmer dermed silikaternes evne til at opløse fedtet. Citrat, der fremstilles ved gæring af sukkerbiprodukter som f.eks. melasse, tilsættes opvaskemiddel for at binde kalk i vaskevandet og beskytte opvaskemaskinen mod kalkaflejringer; mange opvaskemaskiner er faktisk kendt for ikke at blødgøre vandet tilstrækkeligt på trods af den indbyggede ionbytter (vandafblødgøringsanordning).


Biologisk nedbrydning

Sæbe mister sine overfladespændingsreducerende egenskaber (primær nedbrydning) umiddelbart efter brug ved en umiddelbar reaktion med den kalk, der altid er til stede i spildevandet. Kalciumsæben nedbrydes derefter 100 % til kuldioxid og vand (sekundær nedbrydning). Sukkerfugemidler og kokosoliederivater fremstilles ved kemisk omdannelse ved hjælp af syrer af råvarer af rent vegetabilsk oprindelse og bevarer deres naturlige struktur fuldstændigt. Det er derfor let for mikroorganismer at nedbryde dem fuldstændigt. Ethanolet vender tilbage til sin naturlige cyklus i løbet af få timer.


OBS: For at opnå en perfekt effekt skal SONETT opvaskemaskinepolish og regenereringssalt bruges regelmæssigt.


Hele pakken er genanvendelig


SONETT Organic Drugstore Principles

- Produkterne er 100 % nedbrydelige og nedbrydes fuldstændigt til almindelige naturlige ingredienser i vand i løbet af timer til dage.

- Sonett nægter at bruge ingredienser, der er skadelige for miljøet og menneskers sundhed.

- De råvarer, der anvendes til produktionen, kommer fra biodynamisk eller økologisk landbrug eller frilandsopdræt

- Det vand, der anvendes i produktionen, er biodynamisk rytmiseret, og blandinger af energetiske urter og essenser af ædelsten og ædelmetaller tilsættes Sonett-produkter

- Sonett er den eneste producent af øko-medicin, der har to øko-certifikater.


Tekniske data:

Densitet: (20°C) ca. 0,98 g/cm³

PH: (20°C, 5 g/l H₂O) ca. 10-11INCI:Natriumsilikat, natriumcitrat, natriumpercarbonat, natriumcarbonat, natriummetasilikatProduktkode
  • DE4021


Kategori
Top