facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Sonett Olivenvaskegel til uld og silke - Sensitive 1 l

Mærke: Sonett

9,99 €
9,00 €

På lager - afsendelse i dag
Dette produkt bliver i øjeblikket set 1 bruger.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Sonett Olivenvaskegel til uld og silke - Sensitive 1 l

Uld, silke og fine fibre håndvaskes

og maskinvaskes ved lavere temperaturer op til 40°C. Giver farverne nyt liv og udglatter fibrene. Den særlige formel irriterer ikke selv den mest følsomme og allergivenlige hud.Dosering:

per 4,5 kg vasketøj. Håndvask: 15-30 ml pr. 5 l vand. Maskinvask: Hæld 60-90 ml af produktet i den relevante beholder. IKKE HÆLDES DIREKTE PÅ TØRT VASKETØJ.


Produktets særlige egenskaber

Den kvalitetspressede olivenolie i dette produkt er forarbejdet til en sæbe, der har en fremragende rensende, plejende og efterfølgende smørende virkning på uld- og silketekstiler. Et mildt sæbebaseret rengøringsmiddel er fremstillet ved hjælp af sukkertensid; dette produkt er let at bruge selv med hårdt vand og bevarer alle sine positive egenskaber.


Origin og egenskaber for de enkelte ingredienser

OLIVSÆBE: Olivenlunde i Middelhavsområdet i Italien, Spanien og Grækenland producerer frugter, hvorfra der udvindes økologisk kvalitetsolivenolie ved mekaniske processer som presning og centrifugering. Den forsæbede olie er hovedingrediensen i vaskepulver til olivenuld og -silke. Olivenolie er det bedste råolie råmateriale til mild sæbe med efterfølgende smørende virkning. Dens afbalancerede sammensætning af fedtsyrer, dens helbredende og harmoniserende virkning på hjertet og blodcirkulationen og oliventræets bemærkelsesværdige udvikling over en syvårig rytme viser olivens særlige forhold til mennesket. KRAPSEOLIESÆBE: Rapsolie, der er sæbebehandlet med kaliumkaustisk sæbe, øger dens rensende effekt. Sammen med hør og solsikke er raps en af de få oliefrøafgrøder, der dyrkes i vores milde centraleuropæiske klima til produktion af olie, og den er også af økologisk kvalitet. ETHANOL: Fremstilles ved fermentering af stivelsesholdige planter som majs og kartofler. Ethanol er med til at holde sæben flydende og forbedrer også rengøringsmidlets evne til at opløse fedt. Sukkersæbe: Sukker, stivelse og kokosfedt er de råvarer, der anvendes til at fremstille det anvendte sukkertensid. Andelen af sukkertensid er tilpasset sæbeindholdet i vaskemidlet på en sådan måde, at det forhindrer, at den kalksæbe, der dannes i hårdt vand, spredes fint og forhindrer aflejringer på vasketøjet.


Biologisk nedbrydning

Vegetabilsæbe har den fremragende egenskab, at den straks efter brug kombineres med den calcium, der altid findes i spildevand, og danner kalksæbe. Dette neutraliserer den aktive overfladeeffekt, der angriber levende organismer (primær nedbrydning) inden for få timer. Calciumsæben nedbrydes derefter 100 % af mikroorganismer til kuldioxid og vand (sekundær nedbrydning). Ethanol kan blandes uhindret med vand og genintegreres derfor i løbet af få timer i det naturlige kredsløb. Ved fremstillingen af sukkerbefugtningsmidler udvindes de vegetabilske råvarer stivelse, sukker og fedt, men de forbliver fuldt ud bevaret i deres naturlige struktur. Det er derfor let for mikroorganismer at nedbryde disse fugtighedsbevarende midler hurtigt og fuldstændigt.


Advarsel: Ved temperaturer under 10 °C ændrer produktet sig og bliver noget tykkere og grumset, som forsvinder igen ved varme eller efter let omrystning.


Hele emballagen er genanvendelig


SONETT Organic Drugstore Principles

- Produkterne er 100 % nedbrydelige og nedbrydes fuldstændigt til almindelige naturlige ingredienser i vand i løbet af timer til dage.

- Sonett nægter at bruge ingredienser, der er skadelige for miljøet og menneskers sundhed.

- De råvarer, der anvendes til produktionen, kommer fra biodynamisk eller økologisk landbrug eller frilandsopdræt

- Det vand, der anvendes i produktionen, er biodynamisk rytmiseret, og blandinger af energetiske urter og essenser af ædelsten og metaller er tilsat Sonett-produkter

- Sonett er den eneste producent af øko-medicin, der har to øko-certifikater.


Tekniske data:

Densitet: (20°C) ca. 1,02 g/cm³

PH-værdi: (20°C, 5 g/l H₂O) ca. 8,5-9,5Ingredienser

INCI: Aqua, kaliumsæbe*, alkylpolyglucosid C8-C16 (kokosglucosid), alkohol, natrium/kaliumcitrat*


*certificeret økologisk dyrketProduktkode
  • GB3052


Kategori
Top