facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Sonett Pleje af uld og silke 300 ml

Mærke: Sonett

11,20 €
10,10 €

På lager - afsendelse inden for 24 timer
Dette produkt bliver i øjeblikket set 4 brugere.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Sonett Pleje af uld og silke 300 ml

For at genoprette de naturlige olier i uld og silke. Giver uldstof sin oprindelige elasticitet tilbage. Med en behagelig duft af lavendel. Indeholder lanolin.


Dosering:

Håndvask:

Til uldbleer - opløs 1-2 spiseskefulde i varmt vand, og tilsæt derefter koldt vand op til 1 liter. Den våde del af tøjet lægges i blød i den tilberedte opløsning, vaskes, og lad det ligge i blød i 0,5-1 time. Skyl derefter i lunkent vand, vrid forsigtigt ud og lad det tørre på et håndklæde.

Til uldtøj&Wnbsp;- opløs en halv teskefuld i varmt vand og gentag samme fremgangsmåde som ved vask af bleer.

silke - opløs en halv teskefuld i varmt vand (ikke mere på grund af fibrenes finhed) og gentag den samme procedure som ved vask af bleer. Til regelmæssig og langvarig vask af silke anbefaler vi Olive Liquid Detergent, som er ideel til rutinemæssig pleje af silke.

Maskinvask: Opløs en halv teskefuld i 30-40 ml varmt vand og hæld opløsningen i blødgøringsrummet.

Indeholder lavendelolie. Kan forårsage en allergisk reaktion. Sikkerhedsdatablad kan fås efter anmodning.

Fremstillings- og batchdato:&Wnbsp;se emballage

Forbindelser i henhold til EF 648/2004:&WWnbsp;5&Wlt;15% ikke-ioniske overfladeaktive stoffer, &Wlt;5% sæbe*, parfume*, Linalool*. Indeholder også: Vand, lanolin, ethanol, xanthangummi, natriumcitrat* *Organisk

Distributør:&Wnbsp;Natures Care CZ s.r.o., Hlavní 15, Střílky, Tjekkiet, telefon: 420 773 628 872, www.ekodrogeriesonett.cz

Producent:&WWnbsp;Sonett GmbH, Ziegeleiweg 5, Deggenhausen, Tyskland, telefon: 490755592950


Biologisk nedbrydning: Sæben mister sine overfladespændingsreducerende egenskaber (primær nedbrydning) umiddelbart efter brug i en umiddelbar reaktion med den kalk, der altid findes i spildevandet. Kalciumsæben nedbrydes derefter 100 % til kuldioxid og vand (sekundær nedbrydning). Sukkerfugemidler og kokosoliederivater fremstilles ved kemisk omdannelse ved hjælp af syrer af råvarer af rent vegetabilsk oprindelse og bevarer deres naturlige struktur fuldstændigt. Det er derfor let for mikroorganismer at nedbryde dem fuldstændigt. ETANOL vender tilbage til sin naturlige cyklus i løbet af få timer.


Hele pakken er genanvendeligLagres tørt og i en forseglet beholder. Opbevares uden for børns rækkevidde. I tilfælde af utilsigtet indtagelse skal du søge lægehjælp og fremvise denne beholder.


SONETT Organic Drugstore Principles

- Produkterne er 100 % nedbrydelige og nedbrydes fuldstændigt til almindelige naturlige ingredienser i vand inden for få timer til dage.

- Sonett nægter at bruge ingredienser, der er skadelige for miljøet og menneskers sundhed.

- De råvarer, der anvendes til produktionen, kommer fra biodynamisk eller økologisk landbrug eller frilandsopdræt

- Det vand, der anvendes i produktionen, er biodynamisk rytmiseret, og blandinger af energetiske urter og essenser af ædelsten og metaller er tilsat Sonett-produkter

- Sonett er den eneste producent af øko-medicin, der har to øko-certifikater.


Tekniske data:

Densitet: (20°C) ca. 0,99 g/cm³

PH: (20°C, 5 g/l H₂O) ca. 7-8INCI: Aqua, lanolin, kaliumsæbe*, alkylpolyglucosid C8-C16 (kokosglucosid), cetylalkohol, polysaccharid (xanthangummi), natrium/kaliumcitrat, parfume*, linalool*


*certificeret økologisk dyrketProduktkode
  • GB5020


Kategori
Top