facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Sonett Flydende håndsæbe - Sensitive 300 ml

Mærke: Sonett

7,20 €
6,50 €

På lager - afsendelse inden for 24 timer
Dette produkt bliver i øjeblikket set 1 bruger.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Sonett Flydende håndsæbe - Sensitive 300 ml

Væskesæbe til silkebløde hænder og krop. Den er formuleret med plejende kokos- og olivenolier og er specielt udviklet til at opfylde behovene hos følsom og allergivenlig hud. Fri for æteriske olier og andre irriterende ingredienser.


Biologisk nedbrydning

Sæben mister sine overfladespændingsreducerende egenskaber (primær nedbrydning) umiddelbart efter brug i en umiddelbar reaktion med den kalk, der altid er indeholdt i spildevandet. Kalciumsæben nedbrydes derefter 100 % til kuldioxid og vand (sekundær nedbrydning). Sukkerfugemidler og kokosoliederivater fremstilles ved kemisk omdannelse ved hjælp af syrer af råvarer af rent vegetabilsk oprindelse og bevarer deres naturlige struktur fuldstændigt. Det er derfor let for mikroorganismer at nedbryde dem fuldstændigt. Ethanol vender tilbage til sin naturlige cyklus i løbet af få timer.
Hele pakken er genanvendelig


SONETT Organic Drugstore Principles

- Produkterne er 100% nedbrydelige og nedbrydes fuldstændigt til almindelige naturlige ingredienser i vand inden for få timer til dage.

- Sonett nægter at bruge ingredienser, der er skadelige for miljøet og menneskers sundhed.

- De råvarer, der anvendes til produktionen, kommer fra biodynamisk eller økologisk landbrug eller frilandsopdræt

- Det vand, der anvendes i produktionen, er biodynamisk rytmiseret, og blandinger af energiske urter og essenser af ædelsten og ædelmetaller er tilsat Sonett-produkter

- Sonett er den eneste producent af øko-medicin, der har to øko-certifikater.


Tekniske data:

Densitet: (20°C) ca. 1,02 g/cm³

PH-værdi: ufortyndet ca. 8,5-9INCI: Aqua, kaliumolivat*, kaliumcocoat*, alkylpolyglucosid C8-C16 (coco glucosid, lauryl glucosid), alkohol denat., glycerin*, natrium/kalium citrat

*certificeret økologisk dyrketProduktkode
  • GB3019


Kategori
Top