facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Sonett Universalrengøringsmiddel - Sensitive 500 ml

Mærke: Sonett

4,40 €
3,90 €

På lager - afsendelse i dag
Dette produkt bliver i øjeblikket set 1 bruger.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Sonett Universalrengøringsmiddel - Sensitive 500 ml

Væsken renser og beskytter gulve, fliser, vaske, køkkenmøbler og biler samt rengøring af store vinduer m.m. Særlig formel, der ikke irriterer selv den mest følsomme hud. Neutral-serien er udviklet til allergikere og personer med følsom hud.

Dosering: 5-10 ml (1/2-1 spsk) pr. 10 liter vand afhængigt af tilsmudsningsniveauet. Opbevares tørt og i en lukket beholder.


Origin og egenskaber for hver ingrediens

Sukker, stivelse og kokosfedt er råmaterialerne til de anvendte sukkertensiider. Sammen med derivater fremstillet af kokosfedt og svovloxider udgør de en kombination af komplementære og forstærkende aktive rensemidler med fremragende fedtopløsende evne og meget høj hudtolerance.


Biologisk nedbrydning

I processen med fremstilling af sukkertensid- og kokosoliederivater udvindes de vegetabilske råvarer stivelse, sukker og fedt, men delene bevares fuldt ud i deres naturlige struktur. Det er derfor let for mikroorganismer at nedbryde disse tensider hurtigt og fuldstændigt. Ifølge OECD er både sukkertensider og kokosoliederivater let biologisk nedbrydelige.


Varsel: Ved temperaturer under 10 °C ændrer produktet sig og bliver noget tykkere og uklart, som forsvinder igen ved varme eller efter let omrystning.


Hele pakken er genanvendelig


SONETT Organic Drugstore Principles

- Produkterne er 100 % nedbrydelige og nedbrydes fuldstændigt til almindelige naturlige ingredienser i vand i løbet af timer til dage.

- Sonett nægter at bruge ingredienser, der er skadelige for miljøet og menneskers sundhed.

- De råvarer, der anvendes til produktionen, kommer fra biodynamisk eller økologisk landbrug eller frilandsopdræt

- Det vand, der anvendes i produktionen, er biodynamisk rytmiseret, og blandinger af energetiske urter og essenser af ædelsten og metaller er tilsat Sonett-produkter

- Sonett er den eneste producent af øko-medicin, der har to øko-certifikater.


Tekniske data:

Densitet: (20°C) ca. 1,04 g/cm³

PH: (20°C, 5 g/l H₂O) ca. 7,5-8,5Ingredienser

INCI: Aqua, alkylpolyglucosid C10-C16 (laurylglucosid), natrium C8-C14 fedtalkoholsulfat (natriumoktylsulfat, natriumlaurylsulfat), alkohol, natriumklorid, natriumcitratProduktkode
  • DE3046


Kategori
Top