facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Sonett Opvaskemiddel og universalrengøringsmiddel - Sensitive 500 ml

Mærke: Sonett

5,20 €
4,69 €

På lager - afsendelse i dag
Dette produkt bliver i øjeblikket set 3 brugere.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Sonett Opvaskemiddel og universalrengøringsmiddel - Sensitive 500 ml

Et produkt med universel anvendelse til selv den mest følsomme hud. Alsidig til rengøring. Til opvask, rengøring og beskyttelse af gulve, fliser, vaske, vinduer, biler osv.


Dosering: Til opvask: 3 ml pr. 5 l vand eller en dråbe direkte på svampen. Til rengøring: ½-1 spiseskefuld pr. 10 L vand.


Origin og egenskaber for hver ingrediens

Sukker, stivelse og kokosfedt er råvarerne til de anvendte sukkertensiider. Sammen med derivater fremstillet af kokosfedt og svovloxider udgør de en kombination af komplementære og forstærkende aktive rensemidler med fremragende fedtopløsende evne og meget høj hudtolerance.


Biologisk nedbrydning

I processen med fremstilling af sukkertensid- og kokosoliederivater udvindes de vegetabilske råvarer stivelse, sukker og fedt, men delene bevares fuldt ud i deres naturlige struktur. Det er derfor let for mikroorganismer at nedbryde disse tensider hurtigt og fuldstændigt. Ifølge OECD er både sukkertensider og kokosoliederivater let bionedbrydelige.


Varsel: Ved temperaturer under 10 °C ændrer produktet sig og bliver noget tykkere og grumset, som forsvinder igen, når det er varmt eller efter let omrystning.


Hele emballagen er genanvendelig


SONETT Organic Drugstore Principles

- Produkterne er 100 % nedbrydelige og nedbrydes fuldstændigt til almindelige naturlige ingredienser i vand i løbet af timer til dage.

- Sonett nægter at bruge ingredienser, der er skadelige for miljøet og menneskers sundhed.

- De råvarer, der anvendes til produktionen, kommer fra biodynamisk eller økologisk landbrug eller frilandsopdræt

- Det vand, der anvendes i produktionen, er biodynamisk rytmiseret, og blandinger af energetiske urter og essenser af ædelsten og metaller er tilsat Sonett-produkter

- Sonett er den eneste producent af øko-medicin, der har to øko-certifikater.


Tekniske data:

Densitet: (20°C) ca. 1,04 g/cm³

PH: (20°C, 5 g/l H₂O) ca. 7,5-8,5INCI: Aqua, alkylpolyglucosid C10-C16 (laurylglucosid), natrium C8-C14 fedtalkoholsulfat (natriumoktylsulfat, natriumlaurylsulfat), alkohol, natriumklorid, natriumcitrat
Produktkode
  • GB3077


Kategori
Top