facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Sonett Fast sæbe til pletter 100 g

Mærke: Sonett

2,80 €
2,50 €

På lager - afsendelse i dag
Dette produkt bliver i øjeblikket set 4 brugere.

Produktbeskrivelse Sonett Fast sæbe til pletter 100 g

Fjernvirker effektivt genstridige og fedtede pletter fra frugt, incous-fedt, blod, græs, te. Egnet til hvidt og farvet linned. Anvendelse: Påfør den fugtige sæbe direkte på pletten, lad den virke og skyl den derefter af. Gentag processen om nødvendigt.Kun til udvortes brug. Opbevares tørt og i en forseglet beholder. Opbevares uden for børns rækkevidde. Ved utilsigtet indtagelse skal du søge lægehjælp og fremvise denne beholder.


Anvendelse: Påfør våd sæbe direkte på pletten, lad den virke og skyl derefter. Gentag processen om nødvendigt.Origin og egenskaber for de enkelte ingredienser

Sæbe som et aktivt vaskemiddel fremstilles ved at koge fedtstoffer med lud. Hver fedtbasis har lidt forskellige vaskeegenskaber på grund af sin forskellige oprindelse. Kokosfedt som base for fremstilling af sæbe har således en særlig god rengøringsevne, selv med hårdere vand. Palmeoliesæbe giver den nødvendige hårdhed og holdbarhed. De to sæber udgør således i kombination det optimale grundlag for den fulde udvikling af galdesubstansens fedtopløsende evne. Gallen tilsættes til den færdige sæbe.


Biologisk nedbrydning

Sæben mister sin overfladespænding (primær nedbrydning) umiddelbart efter brug i en umiddelbar reaktion med den kalk, der altid er indeholdt i spildevandet, og angriber således ikke længere levende organismer. Kalciumsæben nedbrydes derefter 100 % til kuldioxid og vand (sekundær nedbrydning). Som et rent naturprodukt nedbrydes kvæggalde fuldstændigt og returneres til det naturlige kredsløb i løbet af få dage.


Bemærk: Sæben er let basisk, når den anvendes. Sæbestykkernes grønne klorofylfarve kan blive lysere, når de udsættes for lys. Dette har dog ingen negativ indflydelse på galdesæbens evne til at opløse pletter. Den brunlige farve, der derefter fremkommer, er den naturlige farve af galde.


SONETT Organic Drugstore Products

- Produkterne er 100% nedbrydelige og nedbrydes fuldstændigt til almindelige naturlige ingredienser i vand i løbet af timer til dage.

- Sonett nægter at bruge ingredienser, der er skadelige for miljøet og menneskers sundhed.

- De råvarer, der anvendes til produktionen, kommer fra biodynamisk eller økologisk landbrug eller frilandsopdræt

- Det vand, der anvendes i produktionen, er biodynamisk rytmiseret, og blandinger af energetiske urter og essenser af ædelsten og ædelmetaller er tilsat Sonett-produkter

- Sonett er den eneste producent af øko-medicin, der har to øko-certifikater.Ingredienser

INCI: Natriumsæbe*, vand, fel tauri siccum, natrium kobber chlorophyllin, natriumchlorid, natrium thiosulfat


*certificeret økologisk dyrketProduktkode
  • NO2010


Kategori
Top