facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Purity Vision Økologisk kamillevand 250 ml

Mærke: Purity Vision

11,60 €
10,41 €

På lager - afsendelse i dag
Dette produkt bliver i øjeblikket set 2 brugere.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Purity Vision Økologisk kamillevand 250 ml

Bio Kamillevand er fremstillet af kamille, som kommer fra den lyserøde dal i de bulgarske bjerge. Kamillevand har en delikat blomster- og honningduft, som du vil blive forelsket i med det samme. Du vil sætte pris på den i drikkevarer og søde opskrifter. Det er velegnet til både varme og kolde retter.


Beskrivelse:

Bio Kamillevand er fremstillet ved blid dampdestillation af ægte kamille, som vokser i hjertet af de bulgarske bjerge. Kamillehøsten begynder tidligt om morgenen, når de æteriske olier er mest rigelige i plantens blomster. De indsamlede blomster transporteres straks til forarbejdning, idet der anvendes 1 kg blomster pr. 1 liter blomstervand. Kun takket være den korte transporttid, som højst tager 45 minutter, bevarer blomsterne deres naturlige friskhed og delikate duft. Forarbejdningen foregår på traditionel vis ved dobbelt dampdestillation. Under produktionen bliver den dyrebare kamilleolie ikke adskilt, men forbliver indeni. På grund af dette bevarer økologisk kamillevand sine værdifulde egenskaber og sin høje kvalitet.


Anvendelser:

Drikkevarer. Et par dråber kamillevand giver ikke kun et forfriskende touch til teen, men også en subtil sødme. Du vil også elske den i cocktails og hjemmelavede lemonader.

Fødevarer. Den er fantastisk i søde morgenmadsprodukter som pandekager og crepes. Det kan også bruges til at bage fuldkornskager.

TIP: Hæld en lille mængde Bio Kamillevand i bunden af isterningebakker, fyld op med filtreret vand og frys det ned. Når du er færdig, skal du blot lægge isterningen i et glas vand eller hjemmelavet limonade og vente på, at den smelter.


Bio Kamillevand 250 ml har samme sammensætning som den mindre convenience-pakke. Brug den til at supplere mindre flasker, og spar miljøet sammen med os.


Næringsindhold pr. 100g:

Energi 18 kJ / 4 kcal

Fedtstoffer &Wlt;5 g

Hvoraf mættede fedtsyrer &Wlt;5 g

Kulhydrater <5 g

Kulhydrater <0,5 g

- heraf sukkerarter &Wlt;0,3 g

Protein <0,5 g

Salt 0,03 g


LØSNING: Beskyt blomstervandet mod direkte sollys. I varmt vejr anbefaler vi, at du bruger køleskabet. Hvis du ønsker at genopfylde en større pakke i en mindre sprayflaske, skal du desinficere flasken grundigt først.


KERTIFIKATIONER:


Bio

Mærket "BIO" betyder, at produktet er produceret efter principperne for økologisk landbrug. Det er forbudt at anvende herbicider, pesticider eller kunstgødning i forbindelse med dyrkning af afgrøder, der er certificeret som økologiske. BIO-certificering er et nationalt varemærke for økologiske fødevarer.


RUCUELTY FREE og VEGAN

Certificering af PETA sikrer, at ingen af vores produkter er blevet testet på dyr, og at de ikke indeholder ingredienser af animalsk oprindelse.

I PURITY VISION® værdsætter vi alle levende væsener, og det er imod vores overbevisning at teste noget som helst på dyr.



100% rent kamillevand fra kontrolleret økologisk landbrug.



Produktkode
  • PV290174


Kategori
Top