facebook
Limitovaná akce! Při nákupu produktů Nobilis Tilia v hodnotě 800 Kč získáte 1x Nobilis Tilia Aroma olej Osvěžující 10 ml v hodnotě 149 Kč
Gratis forsendelse over 80 EUR

Kvitok Ansigtsserum - Vitamin C (10 ml) - anti-aging effekter

Mærke: Kvitok

11,50 €
10,30 €

På lager - afsendelse i dag
Dette produkt bliver i øjeblikket set 2 brugere.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Kvitok Ansigtsserum - Vitamin C (10 ml) - anti-aging effekter

Vidste du, at C-vitamin, som er et uundværligt vitamin for vores krops velvære, også gør meget godt for huden? Da det er en kraftig antioxidant, beskytter det huden mod oxidativ stress og UV-stråling. Det stimulerer kollagensyntesen og har dermed en super anti-aging effekt. For at maksimere effekten er serummet blandet af 2 typer C-vitamin - fra den fermenterede frugt acerola og en meget stabil liposomal form, som absorberes perfekt af huden, selv i højere koncentrationer. Serummet er suppleret med blomstervand af Damaskrose og efterlader huden tonet, regenereret og strålende. Den er kompatibel med alle hudtyper, men er bedst egnet til moden, kedelig og hyperpigmenteret hud. Kosmetikmærket Kvitok blev født i den østlige del af Slovakiet i byen Humenné. Bag dens skabelse står en sympatisk ung kvinde, Martina. Hendes studier på det medicinske og derefter det kemiske fakultet åbnede hendes øjne, og Martina indså, hvor mange farlige stoffer, der hver dag kommer i kontakt med vores hud og krop.

Volumen: 10 ml
Certifikater: Leaping Bunny, PeTA
Andelen af naturlige ingredienser: 100%
Oprindelsesland: Fremstillet i Slovakiet
Pakningsmateriale: Certificeret fødevareklasse papæske, mørk glaskrukke, plastikdæksel med pipette af borosilikatglas.
Oprindelse af duft: naturlig
Hvordan genbruges den? Genbrug æsken i en papirbeholder, genbrug låget i en plastikbeholder, og smid borosilikatglasset i en indsamlingsplads eller smid det i dit blandede affald.
Ingredienser: Rosa Damascena blomstervand, Lactobacillus/Acerola Cherry Ferment

Produktkode
  • NAV238


Kategori
Top