facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Purity Vision Deocrystal 60 g

Mærke: Purity Vision

4,40 €
3,90 €

På lager - afsendelse i dag
Dette produkt bliver i øjeblikket set 3 brugere.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Purity Vision Deocrystal 60 g

Deo Crystal er en&Wnbsp;100% naturlig deodorant, der består af mineralsaltet Potassium Alum, også kendt som alun. Krystallen er helt&WWnbsp;parfumefri, hvilket gør den velegnet til&WWnbsp;både mænd og kvinder. Dens milde formel er ideel til&WWnbsp;følsom hud&Wnbsp;med tendens til allergier.

Mineral Deodorant neutraliserer aktivt kropslugt uden at forstyrre kroppens naturlige funktion og&Wnbsp;uden at tilstoppe svedporerne. Dens fordele omfatter&Wnbsp;alkoholfri formel, langvarig effektivitet og skånsomhed over for tøj og efterlader ingen spor på tøjet.


Hvordan det virker:

Deo crystal efterlader en meget&Wnbsp;tynd mineralfilm på huden efter påføring. Takket være sin unikke sammensætning nedbryder den bakterier og forhindrer dannelsen af ubehagelige lugte. Desuden støtter den aktivt&WWnbsp;hudens naturlige beskyttelsesfilm.


ANVENDELSE:

befugte deokrystallen&WWnbsp;med vand&Wnbsp;og påfør den på tør hud, skyl&Wnbsp;derefter&Wnbsp;og dup den tør. Du kan kombinere den med enhver&WWnbsp;parfume. Du kan kun anvende mineraldeodoranten om morgenen, men din hud vil ikke have noget imod gentagen brug i løbet af dagen. Krystallen er også velegnet til svedige håndflader og fødder. Den mindre&WWnbsp;pakke af&WWnbsp;krystal vil blive værdsat på rejsen, mens den større er bedre egnet til hverdagsbrug.

TIP:&Wnbsp;Kombiner Deo Crystal med vores&WWnbsp;Økologisk rosenvand&Wnbsp;PURITY VISION® for en behagelig duft og en fugtet hud.


OPBEVARING: Da dette er en naturlig og skrøbelig krystal, skal du være omhyggelig med at håndtere den sikkert.


CERTIFIKATIONER:&Wnbsp;Certificeringer, der garanterer den højeste kvalitet af produktet:


CPK

CPK står for tre ord - Certified Natural Cosmetics. Certificeringen garanterer, at et produkt har opfyldt strenge regler og indeholder ingredienser af mindst 85 % naturlig oprindelse. Den er også fri for syntetiske forbindelser, GMO-ingredienser, mineralolier osv. Produkterne må heller ikke testes på dyr.


CRUELTY FREE og VEGAN

Certificering tildelt af PETA sikrer, at ingen af vores produkter er testet på dyr, og at de heller ikke indeholder ingredienser af animalsk oprindelse.

V&Wnbsp;PURITY VISION® Vi værdsætter alle levende væsener, og det er imod vores overbevisning at teste noget som helst på dyr.Sammensætning

100% kaliumaluminium.Produktkode
  • PV290038


Kategori
Top