facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Purity Vision Økologisk kaffe scrub 175 g

Mærke: Purity Vision

8,80 €
7,90 €

På lager - afsendelse i dag
Dette produkt bliver i øjeblikket set 1 bruger.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Purity Vision Økologisk kaffe scrub 175 g

Bio Coffee Scrub giver blid pleje til alle hudtyper. Dens charme ligger v&WWnbsp;koffein. Det&WWnbsp;fremskynder blodcirkulationen, hvilket strammer og opstrammer huden. Det høje indhold af antioxidanter fremmer forbrændingen af underhudens fedt og hjælper med at nedbryde toksiner.

Peelingen er således en fremragende hjælp&WWnbsp;i kampen mod cellulite og strækmærker. Sammen med den mekaniske fjernelse af død hud og en bedre blodcirkulation stimuleres dannelsen af kollagen og elastin, og dermed&Wnbsp;bremses hudens aldring. Nyd en scrub, der dufter af friskmalet kaffe, når den åbnes.


Nøgleingredienser:

Bio Coffee Scrub har en unik formel. De vigtige ingredienser omfatter fintmalet&Wnbsp;Økologisk Arabica-kaffe, havsalt og rosmarinekstrakt. For at sikre, at huden ikke er tør, men smukt næret efter påføring af scrubben, har vi også beriget formlen med Bio Raw Coconut Oil og Bio Shea Butter.

Raw Bio Coconut Oil indeholder alle de gavnlige stoffer som en nyåbnet kokosnød takket være en særlig produktionsteknologi. Blandt dem finder du laurinsyre og vitaminerne A, C og E.

Bio Shea Butter&WWnbsp;giver huden anti-aging vitaminerne D, F, A og E. Ved at købe scrubben støtter du de kvinder, der er involveret i produktionen af økologisk sheasmør i Uganda. Du vil bidrage til en bedre livskvalitet for dem og uddannelse for deres børn.ANVENDELSE:

Kropspleje: Bio Coffee Scrub er designet til blidt at rense hele kroppen. Det er nemt at anvende det. Først masseres den med cirkulære bevægelser ind i huden over hele kroppen. Glem ikke fødder og hænder. Lad det derefter sidde på i 5 minutter og skyl det grundigt af med varmt vand. Huden bliver&Wnbsp;smukt gennemblødt og opvarmet. Takket være kombinationen af havsalt, koffein, rosmarin, kokosolie og sheasmør vil du få en smukt glat og renset hud. Scrubben er ikke kun fantastisk til at forebygge cellulite eller strækmærker, men den kan også blødgøre huden på dine fødder og hænder. Den er også fantastisk til at forlænge solbrændingen.

TIP: Bio Coffee Scrub forbereder din hud perfekt til hårfjerning med vores 100 % naturlige&Wnbsp;BioEpil hårfjerningspasta af sukker. Finmalede Bio Arabica-bønner og havsalt fjerner tør hud, og den nærende formel med Bio Shea Butter og rå kokosnøddeolie nærer huden. For at undgå hudirritation bør du bruge scrubben to dage før epilering eller dagen før voksning.

Hudforkælelse:&Wnbsp;Forkæl dig selv med en perfekt glat hud på bare fem minutter. Bio Coffee Scrub fjerner effektivt døde hudceller, overskydende olie og makeuprester på kun fem minutter. Små kaffebønner vil genoplive og tone huden. Når den anvendes regelmæssigt, afslapper den porerne, absorberer frie radikaler og&Wnbsp;reducerer morkler. Selv om scrubben har en grovere konsistens, behøver du ikke at bekymre dig om at bruge den, selv på følsom hud. Hvis du foretrækker en blødere tekstur, så vælg vores Moroccan Clay.

Face Peel: Massér den ind i fugtig hud med cirkulære bevægelser. Lad scrubben sidde på i 5 minutter og vask den derefter af med varmt vand. Dup forsigtigt dit ansigt tørt. Denne procedure vil efterlade&WWnbsp;huden smukt strålende og smidig.

TIP:&Wnbsp;Regelmæssig brug af scrubben i kombination med vores&Wnbsp;Organic Flower Waters resulterer i en synligt mere strålende hud.


BEMÆRK: Selvom Bio Coffee Scrub er 100% naturlig og ikke indeholder kemikalier, kan den forårsage en allergisk reaktion. Prøv det derfor først på et mindre område af kroppen. Hvis det ikke passer dig, kan du i stedet prøve at bruge vores marokkanske Rhassoul-ler, som har en finere tekstur.


CERTIFIKATIONER: Certificeringer, der garanterer den højeste kvalitet af produktet:


Fair for Life

Denne certificering fremmer en mere retfærdig international handel med udviklingslandene og er udstedt af den internationale institution Ecocert. FFL fremmer en mere retfærdig international handel med udviklingslandene og fokuserer på retfærdige og positive relationer mellem landmænd og producenter, mellem arbejdstagere og arbejdsgivere og mellem handlende. En del af midlerne går til en fond, der støtter landbrugersamfund og forbedrer deres levevilkår i udviklingslandene.

PURITY VISION® er det første mærke i Tjekkiet og Slovakiet nogensinde, der har opnået denne certificering.


CPK bio

CPK står for tre ord - Certified Natural Cosmetics. Certificeringen garanterer, at et produkt har opfyldt strenge regler og indeholder ingredienser af mindst 85 % naturlig oprindelse. Den er også fri for syntetiske forbindelser, GMO-ingredienser, mineralolier osv. Produkterne må heller ikke være testet på dyr. "Økologisk" betyder, at det ud over CPK-standarderne også garanterer, at råvarerne stammer fra økologisk landbrug (BIO) eller fri indsamling.

V&Wnbsp;PURITY VISION® V vi ønsker, at produkter, der er mærket som sådan, skal indeholde mindst 90 % ingredienser fra økologisk landbrug.


CRUELTY FREE og VEGAN

Denne certificering er tildelt af PETA. Det sikrer, at ingen af vores produkter eller deres ingredienser er blevet testet på dyr, og at de er fri for ingredienser af animalsk oprindelse (bivoks, lanolin, karmin osv.).

V&Wnbsp;PURITY VISION® Vi værdsætter alle levende væsener, og det er imod vores overbevisning at teste noget som helst på dyr.Ingredienser

INCI:&Wnbsp;Økologisk Arabica kaffe fint malet*/-, Havsalt fint malet, Økologisk Shea smør*/-, Rå økologisk kokosolie*/-, Rosmarin ekstrakt / INCI: Coffea Arabica*///, Sal, Butyrospermum Parkii Butter*, Cocos Nucifera Oil*///, Helianthus Annuus Seed Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract


* Fra kontrolleret økologisk landbrug

- Fair for Life Fair Trade Certified: 50% af det samlede indhold.Produktkode
  • PV290110


Kategori
Top