facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Purity Vision Økologisk lavendelrensningsgel med mandel, kamille og vit. E 100 ml

Mærke: Purity Vision

14,00 €
12,60 €

På lager - afsendelse inden for 24 timer
Dette produkt bliver i øjeblikket set 1 bruger.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Purity Vision Økologisk lavendelrensningsgel med mandel, kamille og vit. E 100 ml

Konsistensen af gelen bliver til en mælkeagtig emulsion ved kontakt med vand, som blidt fjerner makeup og renser huden, samtidig med at den hjælper med at holde den fugtet.


Anvendelse


Anvend en lille mængde Bio Lavender Cleansing Gel på vådt ansigt og massér forsigtigt ind i huden. Skyl derefter efter med lunkent vand.


Plejehjælpende ingredienserLevandula er kendt for sine rensende egenskaber siden oldtiden, hvor den primært blev brugt i bade. Ekstrakter fra blomsterne har regenererende og beroligende virkninger. De reducerer rødme og kløe i huden.&WWnbsp;


Lavendel, der anvendes i produktionen af PURITY VISION-produkterne, er dyrket i bæredygtigt landbrug i det uberørte bulgarske landskab.&Wnbsp;Høsten af kronbladene begynder tidligt om morgenen, når blomsterne indeholder den største mængde aktive ingredienser. Efterfølgende dobbelt dampdestillation giver Bio Lavender Water, og ved at fylde blomsterne med en blanding af koldpressede bioolier får man Lavender Macerate. Begge produkter kan findes i formlen Bio Lavender Cleansing Gel, som giver de gavnlige egenskaber og den delikate duft af lavendel.&Wnbsp;


Gelens rensende egenskaber leveres af de blide sukker- eller saccharosebaserede rensende ingredienser. Det er 100 % naturlige blandinger af sukkerestere, som ud over at rense huden også fugter og udglatter den. Disse overfladeaktive stoffer er hovedsagelig fremstillet af sukkerrør og sukkerroer. Det gør dem let nedbrydelige og ikke-forurenende.


Bio Almond Oil absorberes hurtigt af huden og er rig på værdifulde essentielle syrer, proteiner og mineraler. Det indeholder også f.eks. linolsyre, som hjælper med at berolige følsom og irriteret hud. Den forhindrer også huden i at tørre ud og beskytter den mod skadelige miljømæssige påvirkninger.


Bio Castor Oil har stærke regenererende egenskaber, da den fremmer naturlig cellefornyelse. Den fastholder også fugten i huden og fjerner dermed tegn på hudens aldring. Den udjævner også hudtonen og giver næring til huden.&Wnbsp;


Bio Lavender Cleansing Gel som en del af et hudplejeritual&Wnbsp;


Stræk 1 - Eksfoliering og rensning.Derfor skal huden regelmæssigt og forsigtigt renses for urenheder, der sætter sig fast i løbet af dagen. PURITY VISION® Bio Lavender Cleansing Gel er ideel til makeupfjernelse og rensning, da den forsigtigt fjerner makeup og urenheder uden at udtørre huden. Påfør den nødvendige mængde gel på fugtig hud og rens med cirkulære bevægelser. Skyl gelen af med vand, og nyd følelsen af ren og velduftende hud.


Stræk 2 - Toning. Brug PURITY VISION® økologisk lavendelvand til at stramme porerne efter grundig rensning af din hud.Det genopretter din huds naturlige pH-værdi og forbereder din hud til lettere at optage andre aktive ingredienser.TIP: Du kan også anvende blomstervandet på en vatrondel og afslutte rensningen ved at tørre huden forsigtigt mekanisk.Den vil blidt befri huden for patogene mikrofloraer, talg og urenheder.


Strin 3 - Hydrering.Nu er din hud klar til intensiv pleje og dyb hydrering.Påfør den nødvendige mængde PURITY VISION® Bio Pink Serum i håndfladen og påfør den med cirkulære bevægelser på hele ansigtet, halsen og dekolletage og lad den trænge ind.TIP: Glem ikke at passe godt på øjenområdet. Regelmæssig brug af serummet i øjenområdet vil udjævne rander under øjnene og give dit ansigt en tydelig glød.


Stræk 4 - Nærer.Nu er det tid til PURITY VISION® Bio Soothing Lavender Cream, der beroliger huden og efterlader den silkeblød at røre ved.TIP: For en ekstra portion hydrering kan du bruge PURITY VISION® Organic Lavender Water, inden du påfører cremen.


Certificeringer, der garanterer kvaliteten af dette produkt


CKP BIO


Mærket "BIO" angiver, at ingredienserne stammer fra økologisk (BIO) eller frilandsopdræt. CPK - Certified Natural Cosmetics garanterer, at ingredienserne i produktet er mindst 85 % af naturlig oprindelse.


Vi har skubbet grænsen endnu længere hos PURITY VISION®. Vores mål er, at selvfremstillede produkter, der er mærket som sådan, skal indeholde mindst 95 % ingredienser fra økologisk landbrug.


KØDTEFRI og VEGAN


Certificeringen sikrer, at ingen af vores produkter er blevet testet på dyr, og at de heller ikke indeholder ingredienser af animalsk oprindelse.
Opdag en blid hjælper til den daglige rensning af huden. Dens 100% naturlige formel gør den velegnet til alle hudtyper. Især fedtet eller problematisk hud vil dog elske den. Gelen indeholder ekstrakter af lavendel, som bidrager til at reducere talg. Disse ekstrakter giver også gelen en beroligende effekt og en delikat urteduft.Produktkode
  • PV290253


Kategori
Top