facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Purity Vision Økologisk morgenfrue smør 120 ml

Mærke: Purity Vision

9,99 €
9,00 €

På lager - afsendelse i dag
Dette produkt bliver i øjeblikket set 3 brugere.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Purity Vision Økologisk morgenfrue smør 120 ml

Bio Calendula Butter tilbyder en harmoniserende behandling, der er&WWnbsp;velegnet til alle hudtyper.&WWnbsp;Den er især populær hos&Wnbsp;meget følsom hud, som den blødgør smukt uden at efterlade en fedtet film. Takket være dens blidhed passer den også til sarte&WWnbsp;børns&Wnbsp;hud.

Fordelene omfatter regenererende og blødgørende egenskaber, styrkelse af hudens naturlige elasticitet og en beroligende effekt. Indholdet&Wnbsp;Fair trade Organic Shea Butter giver huden vigtige vitaminer D, F, A og E, som hjælper med at beskytte den mod uønskede miljøpåvirkninger.


MACERATION:

Bio Marigold Butter er fremstillet ved hjælp af den traditionelle metode med langsom maceration fra calendulaplanten. Under udblødningen udblødes calendulablomster (calendula officinalis) i flere uger i&WWnbsp;Bio Fair Trade Shea Butter&WWnbsp;PURITY VISION® af høj kvalitet. Deres beroligende kraft trænger ind i maceratet i løbet af denne tid. Da calendula ikke har nogen stærk aroma, lugter det resulterende produkt som sheasmør, hvilket især vil blive værdsat af følsomme mennesker og fans af intetsigende dufte. Forkæl dig selv med blid pleje fra den jomfruelige natur.


Hvorfor du vil elske det:

Hudoplysning:&WWWnbsp;Vi anbefaler at bruge smørret som en rig&WWnbsp;dagcreme&WWnbsp;eller&WWnbsp;foundation til makeup. Du skal blot påføre smørret på et forrenset, fugtigt ansigt og lade det trække ind i et stykke tid. Du kan bruge&WWWnbsp;Økologisk rosenvand&WWnbsp;PURITY VISION® til at fugte din hud. Ud over de foryngende virkninger vil denne kombination efterlade din hud smukt glat og hydreret. På grund af smørets plejende egenskaber vil du også elske det som&WWnbsp;en blødgørende læbepomade.

Kropspleje: Om sommeren vil den tjene som en genoprettende&Wnbsp;efter-sol pleje. Den vil også lindre irriteret hud&WWnbsp;efter barbering. Den er også fremragende som en fugtighedscreme&WWnbsp;til hænder og fødder. Takket være den rigt piskede konsistens kan den også bruges til&Wnbsp;massage&Wnbsp;gravid mave- eller helkropsmassage. Hvis du lider af&Wnbsp;tørre albuer, knæ og fødder, kan du påføre et beskyttende lag smør på disse områder for at give huden næring i dybden.

Tilfreds baby: Calendula smør er en vidunderlig kropssmør selv for de helt små. Brug den på babys vaskede numse, når du skifter&WWnbsp;babyer. Det fungerer lige så godt med skællene på&WWnbsp;hovedet. Før brug skal du altid anvende&WWWnbsp;PURITY VISION® Organic Baby Flower Water, som kombinerer kraften fra alle vores blomstervand. Kombinationen af Bio Flower Water og Bio Calendula Butter hjælper med at regenerere huden.


TIP:&WWnbsp;Indarbejd et varmt bad i dit barns aftenritual ved at tilsætte en teskefuld&Wnbsp;Bio Calendula Oil&Wnbsp;PURITY VISION®.


BEMÆRK: Anvend altid på fugtig hud.


CERTIFICERINGER: Certificeringer, der garanterer den højeste kvalitet af produktet:


Fair for Life

Denne certificering fremmer en mere retfærdig international handel med udviklingslandene og er udstedt af den internationale institution Ecocert. FFL fremmer en mere retfærdig international handel med udviklingslandene og fokuserer på retfærdige og positive relationer mellem landmænd og producenter, mellem arbejdstagere og arbejdsgivere og mellem handlende. En del af midlerne går til en fond, der støtter landbrugersamfund og forbedrer deres levevilkår i udviklingslandene.

PURITY VISION® er det første mærke i Tjekkiet og Slovakiet nogensinde, der har opnået denne certificering.


CPK bio

CPK står for tre ord - Certified Natural Cosmetics. Certificeringen garanterer, at et produkt har opfyldt strenge regler og indeholder ingredienser af mindst 85 % naturlig oprindelse. Den indeholder heller ikke syntetiske forbindelser, GMO-ingredienser, mineralolier osv. Produkterne må heller ikke være testet på dyr. "Økologisk" betyder, at det ud over CPK-standarderne også garanterer, at råvarerne stammer fra økologisk landbrug (BIO) eller fri indsamling.

V&Wnbsp;PURITY VISION® V vi ønsker, at produkter, der er mærket som sådan, skal indeholde mindst 90 % ingredienser fra økologisk landbrug.


CRUELTY FREE og VEGAN

Denne certificering er tildelt af PETA. Det sikrer, at ingen af vores produkter eller deres ingredienser er blevet testet på dyr, og at de er fri for ingredienser af animalsk oprindelse (bivoks, lanolin, karmin osv.).

V&Wnbsp;PURITY VISION® Vi værdsætter alle levende væsener, og det er imod vores overbevisning at teste noget som helst på dyr.Ingredienser

INCI:&Wnbsp;Butyrospermum Parkii Butter*, Calendula Officinalis Flower Extract, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil.

*Fra økologisk landbrug.Produktkode
  • PV290175


Kategori
Top