facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Sådan håndterer du konstant trang til søde sager

Er du sulten hver dag? Kan du ikke styre din søde tand og ender altid med en kaloriebombe af en dessert fuld af fedt og simple sukkerarter? I dagens artikel fortæller vi dig, hvordan du kan sætte en stopper for din søde trang og ikke ødelægge din kost og sunde spisning.

Erstat sukker med sunde alternativer

Sukker er ikke den eneste søde trang.

Når du bager og laver søde desserter, kan du vælge et andet alternativ til at søde din dessert. Vi har tilføjet en liste over fødevarer og smagsstoffer, der kan erstatte sukker og forsøde din dessert.

  • protein

  • Kunstige sødestoffer - drops og andre

  • stevia

  • >Protein Pas på med honning

    Honning virker som et sundt alternativ.

Det har faktisk flere næringsstoffer end almindeligt sukker. Men desværre indeholder det næsten lige så mange kalorier og simple sukkerarter som almindeligt sukker. Folk tror ofte, at hvis de søder noget med honning, har de vundet kampen mod de ekstra kilo, og at der vil ske mirakler.

Det er desværre ikke tilfældet. Det er kalorieunderskuddet, der spiller en rolle for vægttabet, ikke om du bruger et mere næringsrigt sødemiddel.

Lad være med at forkæle dig selv med søde sager

Nægt ikke dig selv søde sager.

Hvis du helt udelukker søde desserter, vil du en dag spise en alligevel, og så er du tilbage i den onde cirkel.

Vi anbefaler, at du prøver sunde desserter.

Vi råder dig til at prøve sunde alternativer til desserter ved hjælp af proteinpulver eller kunstige sødemidler. Smagen vil behage dig, og alligevel kan sådanne desserter være sunde og fulde af næringsstoffer.

Sdílet:
Kategori
Top