facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Vegetology Vitashine vitamin D3 i tabletter 1000 iu 60 tabletter

Mærke: Vegetology

10,18 €
9,16 €

På lager - afsendelse i dag
Dette produkt bliver i øjeblikket set 4 brugere.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Vegetology Vitashine vitamin D3 i tabletter 1000 iu 60 tabletter

Vegetology Vit D3 Vitashine Vegan Dietary Supplement, 1000 IU er et unikt supplement til støtte for immunforsvaret og bevægeapparatet, der indeholder vegetabilsk vitamin D3 Vitashine fra laver, en unik økologisk plantekilde, der er fyldt med næringsstoffer og dyrket uden brug af skadelige pesticider, opløsningsmidler eller skader på dyr. Vegansk D3-vitamin er presset i små tabletter, der er beregnet til at blive tygget, knust eller slugt med rigeligt vand. Hver tablet indeholder en dosis på 1000 IE D3-vitamin, hvilket sikrer, at du får en nøjagtig dosis.


Kan bruges til at støtte følgende:


Muskuloskeletalt vedligehold - normal knogle-, tand- og muskelfunktion

Immunitetsbeskyttelse - normal funktion af immunsystemet

Kalciumregulering - normalt calciumniveau i blodet


Velegnet til:

veganere og vegetarer

børn

børn

voksne

gravide og ammende kvinder

celleiakere

diabetikere

personer med allergi over for fisk og skaldyr

individer, der har synkebesvær - muligheden for at tygge eller knuse


Vegetologys kosttilskud er pakket i en flaske af økoplast af sukkerrør, som er CO2-neutral og fuldt ud biologisk nedbrydelig inden for 10 år.


Vitamin D3 (cholecalciferol) er et fedtopløseligt vitamin, der bidrager til korrekt optagelse og udnyttelse af calcium og fosfor. Det understøtter normale calciumniveauer i blodet. Cholecalciferol bidrager til at bevare sunde knogler, tænder og normal muskelfunktion. Det har en positiv indflydelse på immunsystemets korrekte funktion og deltager i celledeling.


Dosering&Wnbsp;

Anbefaler 1 tablet dagligt umiddelbart efter måltider for at sikre optimal optagelse. Vit D3 1000 IU tabletter er små og skal tygges (eller knuses) eller synkes med et glas vand.Ingredienser&Wnbsp;

Maltodextrin, vitamin D3 (majsstivelse, mellemkædede triglycerider, arabisk gummi, natriumascorbat, D-alpha-tokoferol, cholecalciferol), antiklumpningsmidler (stearinsyre, magnesiumstearat).Produktkode
  • VEG004


Kategori
Top