facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Sonett Vaskepulver COLOR - Sensitive 1,2 kg

Mærke: Sonett

13,20 €
11,89 €

På lager - afsendelse inden for 24 timer
Dette produkt bliver i øjeblikket set 2 brugere.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Sonett Vaskepulver COLOR - Sensitive 1,2 kg

Maskinpulver er velegnet til vask af farvede sarte tekstiler af bomuld, hør og syntetiske fibre.

Blødt til farver, velegnet til vask fra 20°C.

Ingen parfume.


Hele pakken er genanvendeligOrigin og egenskaber for hver enkelt ingrediens

SONETT vaskemiddel indeholder sæbe som den vigtigste aktive ingrediens, der fremstilles af forskellige vegetabilske olier, palmeolie, rapsolie, kokosolie og olivenolie, ved kogning med lud. Olierne stammer til dels fra økologisk eller biodynamisk produktion. Som et aktivt vaskemiddel kombinerer sæbe på en unik måde alle de egenskaber, der er nødvendige for at gøre vaskeprocessen våd, opløse og absorbere snavs. Soda fremstilles ved at omdanne kalk ved hjælp af bordsalt. ORTHOCREMITAN fremstilles ved at smelte kvartssand og soda. Soda og orthosilikat styrker vaskevæsken gennem deres alkalinitet og fremmer frigørelsen af især fedtstoffer. Zeolit A og lagdelt silikat har kiselholdige sten som udgangsmateriale. Ud over deres evne til at binde kalk i vandet binder disse ingredienser også organiske stoffer, der er opløst i vaskevandet, og farvepigmenter og forhindrer dem i at sætte sig på vasketøjet. Kokosoliederivatet støtter sæben i dens fedtopløsende funktion.


Biologisk opdeling

Planteoliesæbe har den særlige egenskab i forhold til alle andre rengøringsmidler, at den umiddelbart efter brug kombineres med den calcium, der altid er til stede i spildevandet, og danner kalksæbe og neutraliserer sig selv i sin overfladeeffekt på vandorganismer (primær nedbrydning). Kalksæben nedbrydes derefter 100 % af mikroorganismer til kuldioxid og vand (sekundær nedbrydning). I produktionsprocessen for sukkertensid- og kokosnødderivater udvindes de vegetabilske råvarer stivelse, sukker og fedt, men delene forbliver fuldt ud bevaret i deres naturlige struktur. Det er derfor let for mikroorganismer at nedbryde disse tensider fuldstændigt. Sæbe, sukkertensiver og kokosoliederivater anses af OECD for at være let biologisk nedbrydelige.


SONETT Organic Drugstore Products

- Produkterne er 100 % nedbrydelige og nedbrydes fuldstændigt til normale naturlige bestanddele i vand inden for få timer til dage.

- Sonett nægter at bruge ingredienser, der er skadelige for miljøet og menneskers sundhed.

- De råvarer, der anvendes til produktionen, kommer fra biodynamisk eller økologisk landbrug eller frilandsopdræt

- Det vand, der anvendes i produktionen, er biodynamisk rytmiseret, og blandinger af energetiske urter og essenser af ædelsten og metaller er tilsat Sonett-produkter

- Sonett er den eneste producent af øko-medicin, der har to øko-certifikater.


Tekniske data:

Volumevægt: (20°C) ca. 0,8 g/cm³

PH-værdi.Ingredienser

Zeolit, natriumsæbe*, natriumcitrat, kokosglucosid, natriumcarbonat, natriumsilikat, natriumbicarbonat, Quillaja saponaria*


*certificeret økologisk dyrketProduktkode
  • DE1022


Kategori
Top