facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Sonett Flydende opvaskemiddel - Sensitive 10 l

Mærke: Sonett

42,89 €
38,90 €

På lager - afsendelse i dag
Dette produkt bliver i øjeblikket set 2 brugere.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Sonett Flydende opvaskemiddel - Sensitive 10 l

Effektivt opvaskemiddel til håndopvask. Virker uanset vandets hårdhed. Den specielle formel gør det nemt at fjerne fedt og indtørrede madrester, samtidig med at den er skånsom mod huden på hænderne. Neutral-serien er udviklet til allergikere og personer med følsom hud. En særlig formel, der ikke irriterer selv den mest følsomme hud.


Dosering. Påfør en lille mængde koncentrat på genstridigt snavs på en svamp.


Rene vegetabilske tensiderIngen petrokemiske tilsætningsstoffer


Ingen parfume, farvestoffer


Ingen konserveringsmidler


Ingen enzymer


Gen-fri


Helt biologisk nedbrydelig


Udderst hudvenlig.


Dosering: Fordel 1 spiseskefuld i vand (ca. 3 ml pr. 5 l vand). Påfør en lille mængde koncentrat på en svamp til genstridigt snavs.


Certificate.


Herkomst og egenskaber for hver ingrediens

Sukker, stivelse og kokosfedt er råmaterialerne til de anvendte sukkertensiider. Sammen med derivater fremstillet af kokosfedt og svovloxider udgør de en kombination af komplementære og forstærkende aktive rensemidler med fremragende fedtopløsende evne og meget høj hudtolerance.


Biologisk nedbrydning

I processen med fremstilling af sukkertensid- og kokosoliederivater udvindes de vegetabilske råvarer stivelse, sukker og fedt, men delene bevares fuldt ud i deres naturlige struktur. Det er derfor let for mikroorganismer at nedbryde disse tensider hurtigt og fuldstændigt. Ifølge OECD er både sukkertensider og kokosoliederivater let biologisk nedbrydelige.


Varsel: Ved temperaturer under 10 °C ændrer produktet sig og bliver noget tykkere og uklart, som forsvinder igen ved varme eller efter let omrystning.


Hele pakken er genanvendelig


SONETT Organic Drugstore Principles

- Produkterne er 100 % nedbrydelige og nedbrydes fuldstændigt til almindelige naturlige ingredienser i vand i løbet af timer til dage.

- Sonett nægter at bruge ingredienser, der er skadelige for miljøet og menneskers sundhed.

- De råvarer, der anvendes til produktionen, kommer fra biodynamisk eller økologisk landbrug eller frilandsopdræt

- Det vand, der anvendes i produktionen, er biodynamisk rytmiseret, og blandinger af energetiske urter og essenser af ædelsten og ædelmetaller tilsættes Sonett-produkter

- Sonett er den eneste producent af øko-medicin, der har to øko-certifikater.


Tekniske data:

Densitet: (20°C) ca. 1,04 g/cm³

PH: (20°C, 5 g/l H₂O) ca. 7,5-8,5INCI: Aqua, alkylpolyglucosid C10-C16 (laurylglucosid), natrium C8-C14 fedtalkoholsulfat (natriumoktylsulfat, natriumlaurylsulfat), alkohol, natriumklorid, natriumcitratProduktkode
  • DE3069


Kategori
Top