facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Sonett Universalrengøringsmiddel 500 ml

Mærke: Sonett

4,40 €
3,90 €

På lager - afsendelse inden for 24 timer
Dette produkt bliver i øjeblikket set 2 brugere.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Sonett Universalrengøringsmiddel 500 ml

Flydende med universel brug. Velegnet til rengøring af fliser, vinduer, køkkener, badeværelser, bilkarrosserier og andre glatte overflader. Med en frisk duft af appelsin og citrongræs. Universalrengøringsmidlet er meget koncentreret og derfor meget økonomisk i brug.


Dosering: Koncentrat: Påfør et par dråber af produktet på en svamp eller en fugtig klud. Til vinduespudsning: 5 ml af produktet fortyndes i 5 l vand. Brug derefter en svamp og en skraber.


Produktegenskaber

De aktive vaskeingredienser er usædvanligt skånsomme mod huden, og det koncentrerede universalrengøringsmiddel kan derfor også bruges til at rense hænder.


Herkomst og egenskaber for hver ingrediens

Kokosoliederivater og sukkeropløsningsmiddel, der stammer fra kokosfedt, stivelse og sukker, har fremragende fedt- og smudsopløsende egenskaber.Appelsinskalolie forbedrer produktets fedtopløsende evne.


Biologisk nedbrydning

I processen med at fremstille sukkeropblødningsmiddel og kokosoliederivater udvindes de vegetabilske råvarer, stivelse, sukker og fedt, men delene bevares fuldt ud i deres naturlige struktur. Det er derfor let for mikroorganismer at nedbryde disse fugemidler meget hurtigt og fuldstændigt. Advarsel: En let uklarhed eller ændring i densiteten ved lavere temperaturer er ikke skadelig. Rystes før brug.


Hele pakken er genanvendeligSONETT Organic Drugstore PrinciplesIngredienser

INCI: Aqua, alkylpolyglucosid C10-C16 (laurylglucosid), natrium C8-C14 fedtalkoholsulfat (natriumoktylsulfat, natriumlaurylsulfat), alkohol, natriumklorid, limonen, natriumcitrat, parfume*, citral*


*certificeret økologisk dyrketProduktkode
  • GB3041


Kategori
Top