facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Purity Vision Bio Rose læbeolie med Q10 10 ml

Mærke: Purity Vision

6,70 €
6,10 €

På lager - afsendelse i dag
Dette produkt bliver i øjeblikket set 1 bruger.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Purity Vision Bio Rose læbeolie med Q10 10 ml

Bio Rose Lip Oil beskytter, nærer og plejer sprukne læber på perfekt vis. Dine læber bliver silkebløde og let kyssevenlige. Det velduftende macerat af Damaskusrose sammen med plejende olier giver en foryngende og regenererende pleje til læberne. Olien danner et blødt beskyttende lag på læberne, der nærer, beskytter mod sprækker og efterlader dem fløjlsbløde og skinnende. Bio Rose Lip Oil forebygger let udtørring og sprukne læber, som vi alle kender til under forskellige vejrforhold, når den bruges regelmæssigt. Den berusende lyserøde duft vil efterlade dine læber behageligt duftende.


KRAFTINDHOLDSSTOFFER I HOVEDROLLEN

Naturligt coenzym Q10 har stærke antioxidante egenskaber og er en stor hjælp til at bekæmpe naturlig aldring samt UV-induceret aldring. Derudover hjælper det med at producere kollagen og elastin, hvilket reducerer rynker og genopretter hudens elasticitet.&Wnbsp;

Candelillavoks danner en blød film på læbernes overflade, der beskytter dem i lang tid og forhindrer tørhed og sprækker.

Damask Rose Macerate


Bio Rose Lip Oil er fremstillet ved hjælp af den traditionelle metode med gradvis maceration, hvor knopperne af den sjældne Damask Rose (rosa damascena) marineres i en blanding af koldpressede olier i flere uger. Denne blanding af høj kvalitet består af Bio solsikkeolie, Bio jojobaolie og Bio rå arganolie. I løbet af denne tid overføres rosenens værdifulde egenskaber og berusende duft til maceratet.


Synergi af plejende olier

100 io Castor Oil indeholder store mængder E-vitamin og sunde fedtsyrer, der giver næring og lindring til selv allerede tørre læber. Ricinusolie beskytter også læberne mod ydre påvirkninger. 100% rå økologisk arganolie er den marokkanske eliksir af ungdom og skønhed, som nogle gange kaldes "marokkansk guld" og med rette, da det er en af de dyreste og mest værdifulde olier i verden. Der er ingen tvivl om, at Bio Raw Argan Oil er den rette olie til at pleje og beskytte dine læber. Faktisk vil den gøre dine læber foryngede og behageligt fyldige.

Bio Jojobaolie fremmer kollagenproduktionen i huden og hjælper dermed med at blødgøre rynker omkring læberne. Den dybt regenererende olie, der er udvundet af kerner af Bio Simondsia china, også kendt som ørkennød. På grund af dens indhold af biologisk værdifulde umættede fedtsyrer og E-vitamin regenererer den intensivt huden på læberne og forbedrer dens elasticitet og modstandsdygtighed ved langvarig brug.&Wnbsp;

Baobabolie sikrer fugtning af huden, hydrering og lindring af allerede sprukne læber.

Baobabolie er rig på A-, C- og E-vitamin samt carotenoider. Takket være denne rige formel reducerer den rynker, fremmer kollagenproduktionen i læbehuden og regenererer.


Brug af økologisk ROSE LIP OIL


Påfør en lille mængde olie jævnt på læberne med en roll-on, og lad dig omgive af den lyserøde beruselse. Takket være den lille emballage kan du altid have olien ved hånden, og den vil simpelthen blive din uundværlige hjælper i tider med ubehag.


TIPS: Påfør en lille mængde olie og massér den for at blødgøre neglebåndene omkring neglene. Samtidig styrker du også selve neglene. Som en bonus får du smukt duftende hænder.


Hvis du bruger olien som base under din yndlingslæbestift, vil dine læber forblive bløde og nærende, selv efter at den er tørret.Bio Pink Lip Oil kan også bruges omkring læberne. Især med Raw Bio Argan Oil forebygger du hudens aldring og sørger for en blid opstramning.


Certificeringer, der garanterer produktets højeste kvalitet:


CPK bio 

CPK står for tre ord - Certified Natural Cosmetics. Certificeringen garanterer, at produktet har opfyldt strenge regler og indeholder ingredienser af mindst 85 % naturlig oprindelse. Den er også fri for syntetiske forbindelser, GMO-ingredienser, mineralolier osv. Produkterne må heller ikke være testet på dyr. "BIO" betyder, at det ud over CPK-standarderne også garanterer, at ingredienserne stammer fra økologisk (BIO) eller frilandsopdræt.


I PURITY VISION® ønsker vi, at produkter, der er mærket som sådan, skal indeholde mindst 90 % ingredienser fra økologisk landbrug.


CRUELTY FREE og VEGAN 

Denne certificering er tildelt af PETA. Det sikrer, at ingen af vores produkter eller deres ingredienser er blevet testet på dyr, og at de er fri for ingredienser af animalsk oprindelse (bivoks, lanolin, karmin osv.).

I PURITY VISION® værdsætter vi alle levende væsener, og det er imod vores overbevisning at teste noget som helst på dyr.

BioSammensætning

INCI:&Wnbsp;Helianthus Annuus Frøolie*, Ricinus Communis Frøolie*, Butyrospermum Parkii Butter*, Argania Spinosa Kernel Oil*, Rosa Damascena Blomsterekstrakt, Simmondsia Chinensis Frøolie*, Adansonia Digitata Frøolie*, Hippophae Rhamnoides Frugtolie, Lecithin, Candelilla Cera, Vanilla Planifolia Fruit Extract, Ubiquinone, Tocopherol, Rosa Damascena Flower, Pelargonium Graveolens Oil, Citronellol**, Geraniol**


* Økologisk.

** Naturlig del af maceratet.Produktkode
  • PV290212


Kategori
Top