facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Purity Vision Bio Rose creme universal 70 ml

Mærke: Purity Vision

8,00 €
7,20 €

På lager - afsendelse i dag
Dette produkt bliver i øjeblikket set 1 bruger.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Purity Vision Bio Rose creme universal 70 ml

Lad dig forkæle dig selv med en regenererende creme med en charmerende duft af rose og vanilje. Den rent naturlige formel giver alle hudtyper en intens regenerering og hjælper med at bekæmpe hudens aldring. Takket være den praktiske emballage vil cremen finde en plads i din håndtaske og vil være din følgesvend på dine daglige rejser.

Hovedingrediensen i cremen er maceratet i økologisk sheasmør, som danner en unik duft og giver cremen en nærende effekt.


Bio Shea Butter PURITY VISION® er alsidig, meget nærende, plejende, fuld af vitaminer og mineraler. Det er en vigtig ingrediens i skønhedsprodukter og bruges i kurbade og skønhedssaloner til de mest kræsne kunder. Den stammer fra rene områder i Østafrika og stammer fra frugten af den mindre kendte og mindre tilgængelige art af det afrikanske smørtræ (Vitellaria Nilotica). Den indeholder derfor mange flere gavnlige stoffer end de almindeligt tilgængelige shea-smørprodukter. Den smelter ved kropstemperatur, hvilket gør den let og hurtigt absorberes i huden. Du vil især sætte pris på den for dens fugtgivende og regenererende virkning.


Maceratets hemmelighed og kraft. Maceration er en form for ekstraktion, hvor urten lægges i en olie eller smør i en længere periode. Dette frigør de aktive ingredienser fra urten, herunder dens duft, i smørret.


Damaskrosenmacerat er kendt for sin foryngende virkning og giver cremen en unik blomsterduft. Vaniljemaceratet har beroligende egenskaber ud over sin unikke søde duft. Tonka bønne repræsenterer de subtile krydrede noter i cremen.

Kombinationen af rå Bio Argan, Bio Jojoba, Bio Borage og E-vitamin giver cremen dens unikke plejende egenskaber.

100% rå Bio Argan olie PURITY VISION® kommer fra Marokko, hvor den altid har været betragtet som et eliksir af ungdom og skønhed. Du vil elske den for dens høje indhold af aktive ingredienser som tocopheroler, essentielle fedtsyrer, carotener og vitamin A, E og F. Takket være disse stoffer har arganolie en kraftig antioxidant- og anti-aging-effekt og udglatter fine linjer og rynker. Desuden regenererer, fugter og vitaliserer den perfekt tør, følsom og skadet hud.


Anvendelse: Fugt altid huden med en af PURITY VISION® Organic Flower Waters før påføring. De unikke virkninger af de enkelte ingredienser i cremen bliver mangedoblet. Massér cremen grundigt ind i huden og nyd dens unikke duft.


Certificeringer, der garanterer produkt af højeste kvalitet:


CPK bio

CPK står for tre ord - Certified Natural Cosmetics. Certificeringen garanterer, at produktet har opfyldt strenge regler og indeholder ingredienser af mindst 85 % naturlig oprindelse. Den er også fri for syntetiske forbindelser, GMO-ingredienser, mineralolier osv. Produkterne må heller ikke være testet på dyr. "BIO" betyder, at det ud over standarderne for CPK også garanterer, at ingredienserne stammer fra økologisk landbrug (BIO) eller fritgående.

Vi hos PURITY VISION® ønsker vi, at produkter, der er mærket som sådan, skal indeholde mindst 90 % ingredienser fra økologisk landbrug.


CRUELTY FREE og VEGAN

Denne certificering er tildelt af PETA. Det sikrer, at ingen af vores produkter eller deres ingredienser er blevet testet på dyr, og at de ikke indeholder ingredienser af animalsk oprindelse (bivoks, lanolin, karmin osv.).

I PURITY VISION® værdsætter vi alle levende væsener, og det er imod vores overbevisning at teste noget som helst på dyr.INCI: Butyrospermum Parkii Butter*, Argania Spinosa Kernel Oil*, Rosa Damascena Flower Extract, Borago Officinalis Seed Oil*, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Vanilla Planifolia Bean Extract, Dipteryx Odorata Bean Extract (tonka bønne), Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Coumarin (naturlig del af ekstraktet).


*Fra kontrolleret økologisk landbrug.Produktkode
  • PV290152


Kategori
Top