facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Purity Vision Bio Pink Deodorant 50 ml

Mærke: Purity Vision

7,10 €
6,40 €

På lager - afsendelse i dag
Dette produkt bliver i øjeblikket set 2 brugere.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Purity Vision Bio Pink Deodorant 50 ml

Naturlig spray deodorant kombinerer kraften af kaliumalummineralsalt og plejende økologisk rosenvand. Den neutraliserer aktivt kropslugt uden at tilstoppe svedporerne. Den er velegnet til alle hudtyper. Dens milde formel gør den ideel til følsom hud med tendens til allergi.

Fordelene omfatter en alkohol- og parfumefri formel, støtte til genoprettelse af hudens naturlige beskyttelsesfilm, langvarig effektivitet og skånsomhed over for tøj - den efterlader ingen rester på tøjet. Du kan kombinere det med enhver parfume.


SÅDAN VIRKER DET:

Kalialummineralsalt, også kendt som alun, efterlader en meget tynd mineralfilm på huden efter påføring, som nedbryder bakterier og forhindrer ubehagelige lugte. Beroligende Bio Rose Water plejer huden, afbalancerer dens naturlige pH-værdi og giver en blid forfriskning. Takket være kombinationen af salt og rose ånder huden og er fri for irritation.


Anvendelse:

Anvend deodoranten på forvasket hud og lad laget trække ind i et par sekunder. Anvendelsen er hurtig og nem, så du kan få en bekvem forfriskning hvor som helst og når som helst i løbet af dagen. Takket være den delikate duft af Damask Rose kan du kombinere deodoranten med din yndlingsparfume. I sommermånederne vil sprayen hurtigt opfriske dine fødder og samtidig hjælpe med at forhindre svedlugt. Den er også velegnet til svedige håndflader. Den lyserøde deodorant giver en følelse af beskyttelse i op til 24 timer.

TIP: For en ekstra dosis forfriskning kan du anvende vores PURITY VISION® Organic Rose Water på din hud.


Der er udstedt beviser. CPK - Certified Natural Cosmetics garanterer, at ingredienserne i produktet er mindst 85 % af naturlig oprindelse.

I PURITY VISION® har vi skubbet grænsen endnu længere. Vores mål er, at vores egne produkter skal indeholde mindst 95% ingredienser fra økologisk landbrug.


CRUELTY FREE og VEGAN

Certificering af PETA sikrer, at ingen af vores produkter er testet på dyr, og at de ikke indeholder ingredienser af animalsk oprindelse.

I PURITY VISION® værdsætter vi alle levende væsener, og det er imod vores overbevisning at teste noget på dyr.INCI:Rosa Damascena blomstervand, glycerin, kaliumaluminium.Produktkode
  • PV290167


Kategori
Top