facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Purity Vision Bio Pink Deodorant roll-on 50 ml

Mærke: Purity Vision

7,10 €
6,40 €

På lager - afsendelse i dag
Dette produkt bliver i øjeblikket set 2 brugere.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Purity Vision Bio Pink Deodorant roll-on 50 ml

Føl dig frisk hele dagen med den naturlige Bio Rose deodorant roll-on, som kombinerer kraften af kaliumalummineralsalt og plejende Bio Rose Water. Den neutraliserer aktivt kropslugt uden at tilstoppe svedporerne. Den er velegnet til alle hudtyper. Den milde formel gør den velegnet til alle hudtyper, herunder følsom hud, der er tilbøjelig til at være allergisk. Du kan altid have den praktiske roll-on-pakning ved hånden.&Wnbsp;


De vigtigste fordele ved deodoranten er dens rene, alkohol- og parfumefri formel, støtte til genoprettelse af hudens naturlige beskyttelsesfilm og langvarig effektivitet. Du vil også elske den for dens skånsomhed over for tøj, som den ikke efterlader nogen rester på. Den giver en følelse af beskyttelse i op til 24 timer.


Du vil også elske denne deodorant for dens friske duft af Bio Rose Water. Med denne meget delikate rosenduft kan du kombinere deodoranten med enhver parfume.


Sikre ingredienser


Bio Rose Water er fremstillet ved blid dampdestillation af knopperne fra Damask Rose, også kendt som dronningen af blomster. Det hjælper effektivt med hudpleje, som det regenererer og beroliger. Det giver deodoranten en delikat, frisk duft af rose.


Mineralsalt (Kaliumaluminium), også kendt som alun, neutraliserer aktivt kropslugt uden at tilstoppe porerne og forhindre den naturlige afledning af sved fra kroppen. Det efterlader en meget fin mineralfilm på huden, som nedbryder bakterier og forhindrer ubehagelige lugte.&Wnbsp;


Kombinationen af salt og Bio Rose Water gør huden åndbar og irritationsfri.


TIP: Hvis du foretrækker spray-deodoranter, kan du prøve vores PURITY VISION® Bio Rose Deodorant.


CERTIFIKATIONER

Certificeringer, der garanterer et produkt af højeste kvalitet: 


CPK bio

Mærket "BIO" angiver, at ingredienserne stammer fra økologisk landbrug (BIO) eller frilandsopdræt. CPK - Certified Natural Cosmetics garanterer, at ingredienserne i produktet er mindst 85 % af naturlig oprindelse.

Vi har skubbet grænsen endnu længere hos PURITY VISION®. Vores mål er, at selvfremstillede produkter, der er mærket som sådan, skal indeholde mindst 95 % ingredienser fra økologisk landbrug.


CRUELTY FREE og VEGAN

Denne certificering er tildelt af PETA. Det sikrer, at ingen af vores produkter eller deres ingredienser er blevet testet på dyr, og at de ikke indeholder ingredienser af animalsk oprindelse (bivoks, lanolin, karmin osv.).

I PURITY VISION® værdsætter vi alle levende væsener, og det er imod vores overbevisning at teste noget på dyr.Ingredienser

INCI: Rosa Damascena Flower Water*, Glycerin, Kaliumaluminium, Xanthan, Citronellol** Geraniol**.

*&Wnbsp;Fra økologisk landbrug.

** En naturlig del af rosenvand.Produktkode
  • PV290235


Kategori
Top