facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Purity Vision Økologisk sheasmør 350 ml

Mærke: Purity Vision

16,79 €
15,10 €

På lager - afsendelse i dag
Dette produkt bliver i øjeblikket set 4 brugere.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Purity Vision Økologisk sheasmør 350 ml

Nyd urraffineret økologisk sheasmør fra den uberørte natur i det tropiske Uganda. Sheasmør bruges traditionelt i det afrikanske køkken. Det bruges til at fremstille praliner, chokolade og andre&WWnbsp;konfektureprodukter. Det har&WWWnbsp;en cremet konsistens&WWnbsp;og en behagelig nøddesmag.

Det er et velegnet alternativt fedtstof i vegetabilske retter på grund af dets høje indhold af umættede fedtsyrer. Den er velegnet til tilberedning af&Wnbsp;søde og krydrede retter.


BAGGRUND:

Uraffineret økologisk sheasmør&WWnbsp;kommer fra en sjælden sort af&WWnbsp;det afrikanske smørtræ&WWnbsp;(Vitellaria Nilotica), også kaldet sheatræet eller sheatræet. Butternuttræet vokser på savannen i&WWnbsp;Østafrika. Den bærer frugt en gang om året efter 15 års levetid. Dens frugter modner i en kort periode fra april til juni. Under frugtens skal gemmer sig en kerne med høj næringsværdi og vitaminer, som vi får sheasmør fra. Sammenlignet med sin vestafrikanske pendant (Vitellaria Paradoxa), som findes i kommercielt tilgængeligt sheasmør, er sheasmør&WWnbsp;blødere, dufter mere intenst&WWnbsp;og indeholder&WWnbsp;flere gavnlige stoffer. Dyrkningen af sheatræer og selve produktionen af sheasmør er designet til at have en positiv indvirkning på den naturlige biorytme i den lokale fauna og flora og ikke at forurene miljøet.


Anvendelser:

Køkken: Sheasmør er fantastisk at bruge i stedet for fløde eller olivenolie i en sauce. Dufter smukt til pasta, ris, kartofler eller grøntsager. Tilsæt hvidløg og grønne løg for at skabe en enkel og&Wnbsp;velsmagende sauce, der passer godt til mange retter.

Bagning: Når du bager chokoladekager, julesmåkager og julekager, kan du nøjes med sheasmør, som på en legende måde erstatter almindeligt smør, olie og kakaosmør. Brug lige store mængder i den valgte opskrift. Hvis du ikke er helt sikker på den subtile nøddeagtige smag af sheasmør, kan du erstatte en del af smørret med almindeligt smør.

Stegning:&WWnbsp;Sheasmør passer godt til&WWnbsp;søde opskrifter&Wnbsp;såsom pandekager, pandekager og vafler. Tilberedningsproceduren er den samme som for konventionelt smør. Varm først sheasmørret op over en lav flamme, og steg derefter dine yndlingsgodbidder. Du behøver heller ikke at bekymre dig om salte fødevarer. Prøv let sauterede grøntsager eller velsmagende franskbrød.

TIP:1AB5ER4Wnbsp;Tilsæt smør til brød eller ristet brød i stedet for almindeligt smør for at få en vegansk og sund løsning. Tilsæt honning eller syltetøj for at skabe en kulinarisk oplevelse.


Indholdsstoffer pr. 100 g:

Energi 3705 kJ/901 kcal

Fedt 100 g

- heraf mættet 42 g

Saccharider &Wlt;0,1 g

- heraf sukkerarter <0,1 g

protein 0,2 g

Salt &Wlt;0,01 g


CERTIFIKATER:&Wnbsp;Certificeringer, der garanterer produkt af højeste kvalitet:


Bio

Mærket "BIO" angiver, at produktet er produceret i henhold til økologiske landbrugsprincipper. Det er forbudt at anvende herbicider, pesticider eller kunstgødning i forbindelse med dyrkning af afgrøder, der er certificeret som økologiske. BIO-certificeringen er et nationalt varemærke for økologiske fødevarer.


CRUELTY FREE og VEGAN

Certificeringen sikrer, at ingen af vores produkter er blevet testet på dyr og heller ikke indeholder ingredienser af animalsk oprindelse.

V&Wnbsp;PURITY VISION® Vi værdsætter alle levende væsener, og derfor er det imod vores overbevisning at teste noget på dyr.Ingredienser

100% afrikansk butternutfrøfedt* (Vitellaria Nilotica)


* Fra kontrolleret økologisk landbrug.Produktkode
  • PV290035


Kategori
Top