facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Purity Vision Økologisk Baby Body Butter 350 ml

Mærke: Purity Vision

17,61 €
15,80 €

På lager - afsendelse i dag
Dette produkt bliver i øjeblikket set 3 brugere.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Purity Vision Økologisk Baby Body Butter 350 ml

Bio Baby Body Butter giver blid pleje til&Wnbsp;babyer. Den plejer blidt babys hud og giver den den nødvendige&WWnbsp;blødhed og hydrering. Takket være den rene formel, som indeholder økologisk smør og vegetabilske olier af høj kvalitet, kan den også bruges til pleje af&WWnbsp;følsom, tør og problematisk hud hos voksne.

Bio Baby Body Butter er&Wnbsp;hypoallergen, hvilket gør den velegnet til personer&Wnbsp;der lider af eksem. Den grundige piskning gør smørret luftigt, let at smøre og hurtigt absorberes. Den danner en beskyttende film på huden og&WWnbsp;øger dens modstandsdygtighed&Wnbsp;og beskytter den mod negative påvirkninger fra det ydre miljø. Fordelene ved smørret omfatter støtte til hudens naturlige funktion og&WWnbsp;en beroligende virkning.


Nøgleingredienser:

Alle ingredienser i Baby Body Butter er af høj kvalitet og&Wnbsp;uraffinerede.

Hovedingrediensen er Økologisk sheasmør PURITY VISION®, som takket være sit høje indhold af vitamin A, D, E og F afbalancerer hudens pH-værdi, beskytter mod irritation og nærer huden.

En anden vigtig ingrediens er 100B5ER4WWnbsp;Rå økologisk kokosolie1AB5ER4Wnbsp;PURITY VISION®, som er fremstillet med en særlig teknologi, der bevarer den højest mulige kvalitet. Olien beskytter huden mod irritation.

Koldpresset&Wnbsp;Økologisk Hampeolie&Wnbsp;PURITY VISION® regenererer huden i dybden og efterlader den silkeblød. Hjælper med at forhindre hudirritation. Den er fremragende til&WWnbsp;problematisk hud.


Anvendelser:

Babypleje: Smør er uundværligt under skiftetøj. Lad først den nødvendige mængde smør smelte i dine hænder og påfør det derefter på barnets krop. Koncentrer dig om at sprede den grundigt i hudens folder for at undgå irritation. For at opnå ekstra fugt anbefaler vi, at du anvender smørret på fugtig hud. Det kan også behandle&WWnbsp;babyakne&Wnbsp;eller skæl på hovedet. Du kan begynde at bruge den fra det tidspunkt, hvor dit barn er født.

TIP:&WWnbsp;Før du påfører kropssmørret, skal du bruge&WWnbsp;Organic Flower Water&WWnbsp;PURITY VISION ® for at give din hud en ekstra dosis fugt og en smuk duft.

Næringsrig hud:&Wnbsp;Organic Baby Body Butter er også fantastisk som&Wnbsp;en nærende og beskyttende creme. Det er gavnligt til behandling af tør, betændt, eksem og irriteret hud. Efter påføring vil huden og teinten være smukt&WWnbsp;blød og fugtet, uden at det føles som en fedtet film. Du kan også bruge smørret til en afslappende massage. Cremen er parfumefri og har en diskret nøddeduft, som er typisk for shea butter. Hvis du vil have en mere udtalt aroma, kan du anvende en af vores blomstervandsprodukter under massagen.

TIP:&WWnbsp;For perfekt blød hud kan du tilføje en teskefuld kropssmør og&Wnbsp;PURITY VISION® Organic Rose Water til dit aftenbad.


CERTIFIKATIONER:&Wnbsp;Certificeret for at garantere den højeste kvalitet af produktet:


CPK organic

CPK står for tre ord - Certified Natural Cosmetics. Certificeringen garanterer, at et produkt har opfyldt strenge regler og indeholder ingredienser af mindst 85 % naturlig oprindelse. Den er også fri for syntetiske forbindelser, GMO-ingredienser, mineralolier osv. Produkterne må heller ikke være testet på dyr. "Økologisk" betyder, at det ud over CPK-standarderne også garanterer, at råvarerne stammer fra økologisk landbrug (BIO) eller fri indsamling.

V&Wnbsp;PURITY VISION® V vi ønsker, at produkter, der er mærket som sådan, skal indeholde mindst 90 % ingredienser fra økologisk landbrug.


CRUELTY FREE og VEGAN

Denne certificering er tildelt af PETA. Det sikrer, at ingen af vores produkter eller deres ingredienser er blevet testet på dyr, og at de er fri for ingredienser af animalsk oprindelse (bivoks, lanolin, karmin osv.).

V&Wnbsp;PURITY VISION® Vi værdsætter alle levende væsener, og det er imod vores overbevisning at teste noget som helst på dyr.Ingredienser

INCI:&Wnbsp;Økologisk sheasmør*, rå økologisk kokosolie*, økologisk hampeolie*, rosmarinekstrakt og solsikkeolie. Butyrospermum Parkii Butter*, Cocos Nucifera Oil*, Cannabis sativa Seed Oil*, Rosmarinus Officials Leaf Extract, Helianthus Annuus Seed Oil.


* Fra kontrolleret økologisk landbrug.Produktkode
  • PV290162


Kategori
Top