facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Purity Vision Økologisk citronmelissevand 100 ml

Mærke: Purity Vision

8,40 €
7,50 €

På lager - afsendelse i dag
Dette produkt bliver i øjeblikket set 3 brugere.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Purity Vision Økologisk citronmelissevand 100 ml

Bio Lemon Balm Water tilbyder naturlig beroligende og fugtgivende pleje, der er velegnet til alle hudtyper. Du vil især sætte pris på dens virkning, når du plejer akne, eksem og følsom hud. Dens evne til at regulere talgproduktionen gør den ideel til fedtet og kombineret hud, som den harmoniserer og genopretter balancen. Den fugter og regenererer huden


Bio Lemon Balm Water giver naturlig beroligende og fugtgivende pleje, der er velegnet til alle hudtyper. Du vil især sætte pris på dens virkning, når du plejer akne, eksem og følsom hud. Dens evne til at regulere talgproduktionen gør den ideel til fedtet og kombineret hud, som den harmoniserer og genopretter balancen. Den fugter, regenererer, opstrammer og udglatter huden. Derfor anbefaler vi den også til pleje af sarte irritationer, f.eks. ved sollys eller insektbid. I disse tilfælde vil det hjælpe med at lindre rødme og hævelse af huden. 


Citronbalsam har en behagelig forfriskende duft med noter af citron med afslappende virkning. Fra folkelige traditioner er det kendt for at slappe af i sindet under følelser af angst og stress og fremkalde et godt humør.&WWnbsp;


Fremstilling:


Bio Lemon Balm Water er fremstillet ved blid dampdestillation af bladene fra den medicinske citronmelisse, der dyrkes i den jomfruelige natur i de bulgarske bjerge. For at fremstille 1 liter af dette blomstervand skal der indsamles ca. 1 kg friske blade. Takket være den skånsomme forarbejdning ved traditionel dobbelt dampdestillation bevares de fleste af de aktive ingredienser og værdifulde egenskaber i denne beroligende urt i det endelige produkt. Der er ikke tilsat tilsætningsstoffer, alkohol, stabilisatorer eller konserveringsmidler til økologisk citronmelissevand.


Anvendelse:&Wnbsp;


Hudforkælelse. Du kan bruge den som en ansigtstoner til at rense huden og stramme porerne eller til at fugte huden. Den er også velegnet som base, før du påfører en plejende olie eller smør. Ved regelmæssig brug lysner og vitaliserer den kedelig hud. Økologisk citronmelissevand er den ideelle P til at lindre irritation og kløe. Det er også velegnet til pleje af eksemholdig hud eller hudallergi. 


TIP: Bio Lemon Balm Water kan også bruges til at sætte makeup.


Smukt hår: Bio Lemon Balm Water lindrer irritation i hovedbunden og fremmer regenerering af hovedbunden. Samtidig gør det det lettere at rede håret ud. Efter påføring vil håret være silkeblødt og velduftende.&Wnbsp;


TIP: Spray Bio Lemon Balm Water i dine små børns hår.Din hovedbund vil blive beroliget og dit hår vil blive smukt kæmmet.


Pleje: Økologisk citronmelissevand er ideelt til at berolige irriteret hud. Et par stænk af blomstervandet hjælper efter barbering eller voksning, solskoldning eller insektbid. I varme sommerånde eller når man rejser i køretøjer med kraftig aircondition, er blomstervand en effektiv hurtig forfriskning.&Wnbsp;


TIP: For lindring af feber og hovedpine kan man påføre et kompres af økologisk citronmelissevand.


Pleje til de små: Du er velkommen til at bruge Bio Lemon Balm Water til at pleje din babys følsomme hud. Den har en positiv effekt på den sarte hud i bleområdet, hvor den sammen med Bio Marigold Zinc Salve hjælper mod bleudslæt. Takket være brugen af den ved hver skift vil barnets hud blive næret og beskyttet. Det er også en praktisk hjælp til at rede babys fine hår ud. 


 TIP: Vask babys numse og påfør derefter Bio Lemon Balm Water for at give huden en ekstra dosis fugt. Derefter smøres Bio Baby Body Butter ind i huden.


LAGERING: Opbevar alle blomsterlotioner et mørkt sted ved stuetemperatur. Større pakker kan stå på en hylde i dit badeværelsesskab. Minipakkerne vil være i sikkerhed i din yndlingstaske. Om sommeren og i varmere vejr anbefaler vi, at du bruger køleskabet.


CERTIFIKATIONER

Certificeringer, der garanterer den højeste kvalitet af produktet:


CRUELTY FREE og VEGAN

Certificeret af PETA, hvilket sikrer, at ingen af vores produkter er blevet testet på dyr og er fri for animalske ingredienser.

I PURITY VISION® værdsætter vi alle levende væsener, og det er imod vores overbevisning at teste noget som helst på dyr.


CPK bio

Mærket "BIO" angiver, at ingredienserne stammer fra økologisk (BIO) eller frilandsopdræt. CPK - Certified Natural Cosmetics garanterer, at ingredienserne i produktet er mindst 85 % af naturlig oprindelse.

I PURITY VISION® har vi skubbet grænsen endnu længere. Vores mål er, at selvfremstillede produkter, der er mærket som sådan, skal indeholde mindst 95 % ingredienser fra økologisk landbrug.Ingredienser

&WWnbsp;INCI:&Wnbsp;Melissa Officinalis blomst/blad/stængelvand*(Økologisk citronmelissevand), Geraniol**, Citronellol**.

*&Wnbsp;Fra økologisk landbrug.

** En naturlig bestanddel af citronmelissevand.Produktkode
  • PV290241


Kategori
Top