facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Purity Vision Økologisk kamillevand 100 ml

Mærke: Purity Vision

8,40 €
7,50 €

På lager - afsendelse i dag
Dette produkt bliver i øjeblikket set 1 bruger.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Purity Vision Økologisk kamillevand 100 ml

Bio Kamillevand giver blid pleje til&WWnbsp;alle hudtyper, især&WWnbsp;følsom hud. Det har også gavnlige virkninger for&WWnbsp;den sarte hud hos babyer og børn. Du vil også sætte pris på det til&WWnbsp;acne og eksemproblemer. Den er velegnet til pleje af intime områder.

Fordele omfatter&WWnbsp;lysnende effekter, afbalancering af hudens PH, beroligende effekt og lindring af&Wnbsp;hævelse, kløe&Wnbsp;og rødme. Du vil også sætte pris på den ved acne og eksemproblemer. Den er også velegnet til pleje af intime områder. Den er populær på grund af sin alsidige anvendelse og delikate duft.


KILDER:

Bio Kamillevand er fremstillet ved skånsom dampdestillation af ægte kamille, som vokser i hjertet af de bulgarske bjerge1AB5ER4Wnbsp;i Rosendalen. Kamillehøsten begynder tidligt om morgenen, når de æteriske olier er mest rigelige i plantens blomster. De indsamlede blomster transporteres straks til forarbejdning, idet der anvendes 1 kg blomster pr. 1 liter blomstervand. Kun takket være&Wnbsp;den korte transporttid, som højst tager 45 minutter, bevarer blomsterne deres naturlige friskhed og delikate duft. Forarbejdningen sker på traditionel vis ved hjælp af&Wnbsp;dobbelt dampdestillation. Den dyrebare kamilleolie udskilles ikke under produktionen, men forbliver indeni. På grund af dette bevarer Bio Kamillevand sine værdifulde egenskaber og opnår en høj kvalitet.Anvendelser:

Hudforkælelse: Du vil elske Bio Kamillevand som en lotion. Den er astringerende, afbalancerer hudens pH-værdi og fjerner hævelser og rødme. Vi anbefaler den til&WWnbsp;eksfoliering, rensning og&WWnbsp;toning af huden. Du behøver heller ikke at bekymre dig om at behandle betændt, irriteret eller eksemramt hud. Det vil gøre den blød og fugtet. Den kan også skånsomt eksfoliere øjenområdet. Da den har en opklarende effekt, hjælper den med at fjerne rander under øjnene. Du kan også bruge den som base for ansigtsolier.

TIP:&WWnbsp;Påfør Bio Kamillevand sammen med&WWnbsp;100% rå Bio Arganolie&Wnbsp;PURITY VISION® og se din hud gløde og føles blød at røre ved.

Kropspleje: Berolig irriteret hud efter barbering eller voksning med et par dråber Bio Kamillevand. På samme måde kan du give&WWnbsp;lindring til solskoldet hud. V&WWWnbsp;Kamillevand er fremragende til at lindre eksem, hævelse eller andre hudtilstande. Det finder også sin plads i almindelig&Wnbsp;mundpleje. Påfør det på tandkødet eller gurgle det. Du kan også bruge den til hurtigt at friske din ånde op. I tilfælde af&WWnbsp;intime problemer&Wnbsp;anvende det i dit sitzbad om aftenen.

Pleje til de små:&Wnbsp;Økologisk kamillevand hjælper med at lindre smerten ved tænder ved at anvende det på tandkødet. Det har også en positiv effekt på babys sarte hud i bleområdet og hjælper mod udslæt i bleen. Ved at bruge den ved hver skift vil babys hud blive næret og beskyttet.

TIP:&Wnbsp;Vask babys numse, og påfør derefter kamillevand for at give huden en ekstra dosis fugt. Derefter gnides&WWnbsp;PURITY VISION® Organic Baby Body Butter ind i huden.

Smukt hår:&WWnbsp;Økologisk kamillevand gør&Wnbsp;håret lettere at rede ud. Efter påføring bliver håret silkeagtigt. Du kan også lave en hjemmelavet kamilleinfusion og tilsætte et par dråber kamillevand til den. Hun kan derefter skylle sit hår med infusionen. Denne proces vil give dig en smuk glans til dit hår og en lysere nuance.


OPBEVARING:&Wnbsp;Opbevar alle blomstervand på et mørkt sted ved stuetemperatur. Større pakker kan stå på en hylde i dit badeværelsesskab. Minipakkerne kan være i sikkerhed i din yndlingshåndtaske. Om sommeren og i varmere vejr anbefaler vi, at du bruger køleskabet.


CERTIFIKATIONER:&Wnbsp;Certificeringer, der garanterer produkt af højeste kvalitet:


CRUELTY FREE og VEGAN

Certificering af PETA sikrer, at ingen af vores produkter er blevet testet på dyr, og at de ikke indeholder ingredienser af animalsk oprindelse.

V&Wnbsp;PURITY VISION® Vi værdsætter alle levende væsener, og det er imod vores overbevisning at teste noget som helst på dyr.


CPK bio

Mærket "BIO" angiver, at ingredienserne stammer fra økologisk landbrug (BIO) eller fra frilandsopdræt. CPK - Certified Natural Cosmetics garanterer, at ingredienserne i produktet er mindst 85 % af naturlig oprindelse.

PURITY VISION®1AB5ER4Wnbsp;V1AB5ER4Wnbsp;vi har flyttet grænsen endnu længere. Vores mål er, at selvproducerede produkter, der er mærket som sådan, skal indeholde mindst 95 % økologiske ingredienser.Ingredienser

INCI:&Wnbsp;100% rent kamillevand fra kontrolleret økologisk landbrug/ Chamomilla Recutita Floral Water.Produktkode
  • PV290126


Kategori
Top