facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Purity Vision Økologisk lavendelvand 100 ml

Mærke: Purity Vision

8,40 €
7,50 €

På lager - afsendelse inden for 24 timer
Dette produkt bliver i øjeblikket set 1 bruger.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Purity Vision Økologisk lavendelvand 100 ml

Bio lavendelvand er velegnet til&WWnbsp;alle hudtyper, især til&WWnbsp;følsom hud. Den kan også bruges til pleje af&WWnbsp;moden hud. Samtidig er den så skånsom, at den er velegnet til&WWnbsp;problematisk&Wnbsp;hud med tendens til eksem og akne.

Fordelene omfatter genoprettelse af hudens naturlige pH-værdi og&Wnbsp;skånsom fjernelse af patogene mikrofloraer, talg og urenheder. Dets aroma er kendt fra folkemusiktraditioner for at berolige psyken og fremme en afslappet søvn. Den er populær for sine alsidige anvendelsesmuligheder og sin beroligende duft.


KILDE:

Bio lavendelvand er fremstillet ved skånsom dampdestillation af medicinsk lavendel, som vokser i rosendalen i de bulgarske bjerge. Høsten af de små blomster begynder tidligt om morgenen, når den største mængde æteriske olier er dannet i plantens blomstring. De indsamlede blomster transporteres straks til forarbejdning, idet der anvendes 1 kg blomster pr. liter blomstervand. Kun takket være&Wnbsp;den korte transporttid, som tager højst 45 minutter, bevarer blomsterne deres friskhed og typiske duft. Forarbejdningen sker ved&WWnbsp;dobbelt dampdestillation, hvor vand binder plantevoks og biostimulerende stoffer. Den dyrebare lavendelolie bliver ikke udskilt under produktionen, men forbliver indeni. Dette gør Bio Lavender Water fri for konserveringsmidler og alkohol, mere potent og gør det til en af de bedste lavendelvandkvaliteter på markedet.


Anvendelser:

Hudpleje: Fordelene ved Bio Lavender Water omfatter blid rensning, beroligende effekt og reduceret talgproduktion. Brug den regelmæssigt som&WWnbsp;en toning lotion. Den er også velegnet som&WWnbsp;en base&WWnbsp;til ansigtsolier. Takket være lavendelvandet absorberes olierne hurtigere og lettere i huden. Prøv også at påføre den på din hud, før du påfører din yndlingscreme. Det er også uvurderligt som førstehjælp til&Wnbsp;at lindre øjenområdet&Wnbsp;eller til at lindre rødme i huden.

TIP: Bland Rhassoul Moroccan Clay&Wnbsp;PURITY VISION® med varmt vand og et par dråber lavendelvand og påfør en rensende ansigtsmaske. Lad den virke i 5 minutter og vask den derefter forsigtigt af.

Kropspleje:&WWnbsp;Økologisk lavendelvand kan behandle solskoldet hud og mindre ar. Den kan også desinficere og&WWnbsp;lindre irriteret hud efter barbering eller voksning. Den kan også bruges til hurtig forfriskning på forretningsrejser og udflugter. Brugen af&WWnbsp;aromaterapi har også gavnlige virkninger på kroppen. Kompresser med lavendelduft har en positiv effekt på stress og hovedpine. Ifølge folketraditioner skal duft i soveværelset eller et par stænk på puden føre til en fredelig søvn og fuldstændig afslapning af krop og sind.

Smukt hår:&WWnbsp;Økologisk lavendelvand regenererer intensivt&WWnbsp;hovedbunden. Du kan stimulere hårvæksten ved at massere hovedbunden. Hvis du lider af irriteret hud, kan du påføre et par dråber for at berolige huden. Økologisk lavendelvand er også en fremragende&Wnbsp;antiskæl hjælper mod skæl. Du skal bare spraye det ind i håret for at gøre det nemmere at rede det ud. Nyd denne skyllefri behandling designet af naturen.


Opbevaring:&Wnbsp;Opbevar alle blomstervand på et mørkt sted ved stuetemperatur. Større pakker kan vises på en hylde i dit badeværelsesskab. Minipakkerne vil være sikre i din yndlingshåndtaske. Om sommeren og i varmere vejr anbefaler vi, at du bruger køleskabet.


CERTIFIKATIONER:&Wnbsp;Certificeringer, der garanterer produkt af højeste kvalitet:


CRUELTY FREE og VEGAN

Certificering af PETA sikrer, at ingen af vores produkter er blevet testet på dyr, og at de ikke indeholder ingredienser af animalsk oprindelse.

V&Wnbsp;PURITY VISION® Vi værdsætter alle levende væsener, og det er imod vores overbevisning at teste noget som helst på dyr.


CPK bio

Mærket "BIO" angiver, at ingredienserne stammer fra økologisk landbrug (BIO) eller fra frilandsopdræt. CPK - Certified Natural Cosmetics garanterer, at ingredienserne i produktet er mindst 85 % af naturlig oprindelse.

PURITY VISION®1AB5ER4Wnbsp;V1AB5ER4Wnbsp;vi har flyttet grænsen endnu længere. Vores mål er, at egenproducerede produkter, der er mærket som sådan, skal indeholde mindst 95 % økologiske ingredienser.Ingredienser

INCI:&Wnbsp;100% rent lavendelvand fra kontrolleret økologisk landbrug/Lavandula Angustifolia blomstervand, Geraniol*, Linalool*.


*Naturlig bestanddel af lavendelvand.Produktkode
  • PV290064


Kategori
Top