facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Officina Naturae Solid rensende sæbe til mænd til ansigt og skæg N°04 (40 g)

Mærke: Officina Naturae

10,81 €
9,73 €

På lager - afsendelse inden for 24 timer
Dette produkt bliver i øjeblikket set 2 brugere.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Officina Naturae Solid rensende sæbe til mænd til ansigt og skæg N°04 (40 g)

Kære beardies, denne sæbe vil tage sig af alle de irritationer, der er forbundet med jeres vækst. Du kan rense din hud dagligt og flere gange om ugen dit skæg eller overskæg. Den milde formel forhindrer overskydende talg, skæl og kløe. Mangosmør giver næring til skægget, mens økologisk drueekstrakt gør det dejligt blødt at røre ved. Bitter appelsin bekæmper derefter de lugte, som skæg elsker at opsamle fra smog, røg, sved og mad, og du vil gå gennem verden med et velplejet ansigt, der dufter karismatisk af krydderier og træ. Det italienske mærke Officina Naturae har fået en virkelig vigtig mission - at bidrage til sundheden for ikke kun mennesker, men også for andre beboere på planeten og miljøet med hver eneste af deres kreationer. Hvert trin i produktionen af kosmetik og husholdningsprodukter udføres af teamet med perfekt viden om og respekt for naturressourcerne, en etisk tilgang til producenter og medarbejdere og en brændende passion for visionen om en grønnere fremtid. Deres beundringsværdige konsistens afspejles også i de genanvendelige bioplastemballagematerialer, den lokale forsyning af mange af ingredienserne og en lang liste af tilfredse kunder.

Vægt: 40 g
Certifikat: ICEA Cosmesi Naturale
Oprindelsesland: Fremstillet i Italien
Oprindelse af duft: naturlig
Pakningsmateriale: Aluminiumsglas, papir
Hvad skal man gøre med emballage: Hvis du ikke bruger den tomme kasse derhjemme, kan du genbruge papet i en papirbeholder og smide kassen og låget i en metalbeholder.
Sammensætning: Natriumkokosulfat, Zea Mays-stivelse, Cetearylalkohol, Cocamidopropylbetain, Aqua, Mangifera indica-frøsmør, Parfum, Laurylglucosid, Vitis Vinifera-bladekstrakt*, Zink ricinoleat, Citronsyre, Menthyllactat, Tetrasodiumglutamatdiacetat, Citrus aurantium amara-skalekstrakt, Alkohol, Indigofera tinctoria-bladekstrakt, trækulspulver. * Fra kontrolleret økologisk landbrug


Produktkode
  • OFN051


Kategori
Top